Thursday, January 26, 2012

Hang out with my colleague "UPM"

Yien telah ditugaskan sebagai seorang pengawas untuk
peperiksaan akhir pada pukul 2 petang.
Pergi ke sana
tanpa makan tengah hari ."sangat lapar" 

Sejurus selepas peperiksaan selesai jam 4.petang,
7 orang pengawas
menuju terus ke Putrajaya untuk 'makan tengahari

Kami di beri pilihan memilih di antara Kenny Rogers @ Nando's.

So ramai di antara mereka yang memilih Nando's ..

Tapi yien tetap nak menegak kan hak selera tekak yien yang kelaparan...
"Kenny Rojers" menjadi pilihan si Pembelanja..yahooooo
yang mengecewa kan yien... dalam 7 orang tu, kenapa mesti kt yien
dier letak ayam yang paling kecikkkk "nak suh diet lah tu" hehehe


Muka-muka kenyang =))
sesat ada akasha pulak belakang yien "stressss"

Sekarang tiba
sesi karaoke . Agak mahal yien rasa karoke di sana,
1 jam RM 51.
Mujur pekerja karoke kat situ gantang aka  kacak.. "cuci mata"
Sejujur nyer mikrofon dier pun biasa jerk "tak tahu apa sebab mahal sangat"
On the way home we stopped on the KL Drift Bridge to take pictures. The photography session went awesome-ly well! They love camera =) Camera loves them too.


Malangnya
tiada seorang pun daripada kami membawa kamera,
jadi kami menggunakan samsung galaksi jerk.
kecewanye samsung galaksi tu takder flash akibat batery lemah =((

So pic nyer amat mengecewakan...

eNTRY nie di copy and di traslate dari blog kak Hani

Kenangan mengajar kita erti dewasa, tapi kali nie kenangan membuatkan yien kesedihan...
kerana kakak kecayangan saya Hani Syahida sambung belajar ke UK


Balik rumah kul 12.00

mama saya senyum tersimpul perli.. =))

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

10 comments:

KAMIHIDUP said...

seronoknya. :)

ir yien 9897 said...

=) best.... balik umah kena marah./.huhhu

ejulz said...

lama x jejak sini.. blog ejulz pun dh bersawang.. hehe.. seronok la dpt enjoy2 ngan kengkawan.. hehe

ir yien 9897 said...

yerp...
cepat bersih kan sawang2 kat blog ejulz.. yien nak singgah nie..hehehehe

Saddila said...

mahal gila kak karoke . 51 ?? perghhh . dila 2 jam 18 ringgit je . haishh -_-

cik bulan said...

mesti mkn kat mines kan..hahaha..:P


lmbtnye balik..^.~..bukan final sume hbis 15 ke..hehe

Ieka Luvika said...

yiennnn...bile nk bwk akak jenjalan kat putrajaya memalam? hihi

Julie M Gumpil said...

Ka ka.. terkejut i tengok 700 komen.. cute couple.. nak tukar2 blog tak? ni blog i: http://health-wellness-nature.blogspot.com/... see u k

ir yien 9897 said...

Saddila :

dilla karoke katner??
tak ajak pun..hehehe

ir yien 9897 said...

cik bulan:

kat alamanda lah syg.. :)

Ieka Luvika

bila2 akk free lah :)