Wednesday, January 18, 2012

Zack Zukhari Lagi !!!

Alhamdulilah pagi khamis yang indah "ingin yien ishtihar kan hari wangi semalaysia"
Sebab masa yien bangun hingga ke office bau wangi jerk..

Pagi-pagi tadi bajet nak dengar panggilan hangit..
Kecewa panggilan hangit tak boleh diteruskan lagi "tak dapat lah yien nak gelakkan orang pagi-pagi "jahat"

Ok di ringkas kan cerita nyer.... tajuk sebenar dan sebenarnyer !@#$%$
siapa kenal  blogger jiwang berunsur kan novel iaitu "Realiti Konspirasi"
entry yien Tahun Lepas (3bulan lepas) bertajuk Rupa2nyer Zack Zukhari Kawan Baik ku DULU !!

Sebelum nie, Last yien jumpa dier Form 4 "lama gila" time tu yien sekolah di teknik Kuala Klawang N9,
So ... conform lah akan merendek/mengedik kat Terminal 1 "tempat dating dengan zack zukhairi"

Sekarang baru yien terjumpa semula dengan kawan baik, " umur yien sekarang 22"
Lama sungguh tak berjumpa dengan kawan baik nie "dah 6 tahun tak berjumpa"


yerp orang muda-muda memang tak kenal zack zukhairi
Blog zack memang terbaik "cuma  sayang zack dah jarang update"

maaf yerh  nisa kay "terbuat dialong spontan" (^_^)

zack : yien jum tangkap lagi sekali...ada orang memerhati lah kat belakang
yien : ok kali nie last yerh "sebelum awek zack nampak =))

klik
klik
klik
klik
klik
klik
klik

ok baru lah boleh bukak mata besar-besar sikit =)

Motif :  Saya memang suka  sangat baca blog jiwang (^_^)

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

16 comments:

[k]o{q}i[n] said...

untunglah membe org pemes

Lea Isnawi said...

kim salam kat zack tu

Picoz Shupalula. said...

wahwahh.

ir yien 9897 said...

[k]o{q}i[n] :

hehehe.. member punya member :)
terbaikkan kan :)

ir yien 9897 said...

Lea Isnawi :

insyallah

Picoz Shupalula :

kenapakah??huhuhu

Phat said...

nanti kim salam eh

Fixx said...

dpt no fon x?

Selendang Merah said...

wah untung lah member owg femes..hehe..comel yien

Ieka Luvika said...

me was there :D yien malu malu. hikhik

si ngokngek said...

waa,,dh mcm jejek kasih lar pulak..kira junior jumpa senior lar nie erk..untunglar..HEHE

Saddila said...

selalu gak pergi terminal 1 dulu tapi tak pernah nampak die pun . hahhaha

tapi dila suka dia . ehh -_-'

Khairiz said...

owh kira jejak kasih la nih hehehe :)

ir yien 9897 said...

Phat :

insyallah :)

Fixx :

selamat sempat minta...hehehe

ir yien 9897 said...

Selendang Merah :

hahaha... kebetulan jerkk :)

Tq :)

ir yien 9897 said...

ieka luvika:

hehehe... nak jumpa akk lagiiiii

si ngokngek :

junior terminal one :)

izfanora said...

untunglah member..

sedih je panggilan hangit xder dh.. tak menyinari pagi-pagi di dalam kereta.. huhu..