Tuesday, June 5, 2012

Filem X "Janda-janda ku Gengster"

Okay terlambat 15 jam untuk review filem X.
Di sebab kan menunggu gambar untuk di upload "internet bergerak comel seperti siput"

Semalam yien telah berpeluang menonton Filem yang
memang di nanti-nantikan oleh yien.. Filem X "Janda-janda ku Gengster"

So dalam hati tu memang ingin kan yang terbaik lah dalam
filem nie.. sebab malam semalam Mood yien tak berapa baik"ish yien nie asyik bed-mood jerk"..



Alhamdulilah cerita nie telah memulihkan mood yien Menjadi happy (^_^) huhu
Lakonan hebat dari  Pierre Andre,Diana Amir,Siti Chubby, Nuremy Ramli, Intan Ladyana,
Chloe Nicole, dan Liana Rafiai dan  "Ramai benor Janda :)

Di antara ke-enam2 janda nie..
Pilihan janda yang terbaik dan mungkin sedikit menceriakan
Lakonan dari Diana Amir (Sebagai wanita tomboy) dan
Siti Chubby (sebagai wanita terlebih taat pada suami)

Adakah khawin ramai nie happy or tak happy!!
Cerita nie dapat  memberikan jawapan
perasaan seseorang yang telah berkhawin ramai..hehehe ^_^

Sila lah menilai di setiap sikap janda-janda pilihan anda....


Nak tahu kisah komedi yang terbaik dari ladang nie..
Mai ramai-ramai gegar kan di pawagam pada 7 Jun 2012..
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

13 comments:

Phat said...

tgk iklan mcm best

GaRy™ said...

wah... dapat ambik gambar dengan diorang la~..

ir yien 9897 said...

Phat :

memang best pun.. :)
terbaik dari ladang.. ^_^

ir yien 9897 said...

GaRy™ :

huhu.. sebagai tanda bukti yien
sudah menonton :)

Raden said...

wooaa..artis memg tinggi2 kn..

tanak komen tang crite sbb xde mase lg nk tgok. hehe

Zul De Alexis said...

wah macam best jew cte tu...mohon yien belanja sm taw!..hehehehe

ir yien 9897 said...

Raden :

Dorang pakai kasut tumit tinggi lah..
mana aci..huhu

ir yien 9897 said...

Zul De Alexis :

hehehe..tak yah nak mohon sangat..

percuma jer lah :)

cik wan said...

jemput join contest!
http://cikwanbulat.blogspot.com/2012/05/contest-saya-cantik-bila-bertudung.html =)

Nurul Akmal said...

cita ni best kan.. asyik gelak jer..

ir yien 9897 said...

Nurul Akmal :

best2.. lagi2 kat sebelah yien tu..gelak kuat nak mampus..hahaha

hani syahida said...

sapa yang baju merah tu yien?

ir yien 9897 said...

hani syahida :

syima anuar..
7 petala cinta :)