Wednesday, October 3, 2012

Brader TAIKUN

Salam... Hai dah lama tak  Review filem..
Untuk pengetahuaan awak dan awak...
Segala review filem yang yien cerita kan kat blog usang yien nie..

Conform 100% cerita yang terbaik pada setiap keturunan korang semua..he3x
Jangan sesekali berkatakan tidak pada filem melayu yang yien review..

Setelah berbulan lamanyer yien tinggal klan blog yien nie..
Kerna cerita TAIKUN nie.yien berkeras hati untuk update blog..

Jalan cerita Filem TAIKUN dari arahan abang Ismail Bob Hashim nie,
memang sangat kreatif gua cakap sama lu "gengster2 perlu guna gua lu,gua lu ker"

Selalunya kita korang semua mesti akan mengeluarkan perkataan
"Alar cerita Melayu dah Boleh agak lah ending dier." Tapi filem arahan abang bob nie..
Korang conform nak tgk sampai 3x.hehe.. 100% aksi komedi "tak kering gusi"

Brader Taikun

Ini Bodyguard yien

Lakonan gandingan dari Along dan Angah di dalam filem TAIKUN ini,
menunjuk ikatan sahabat yang saling bekerjasama dalam segala rintangan dan cabaran..

Pailang pertama. :)

Pailang Kedua

Hargai lah sahabat anda bila anda di serang Pailang2.....
"ambil pengajaran dalam jalan cerita TAIKUN Nie.."
Sapa tak nangis tgk filem nie.."gua panggil Taikun kasi pukul" hehehe

RATING
5/5

Selamat Menonton..

04/10/2012

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

4 comments:

ejulz said...

ada partime jd pelakon tambahan x? hehehehe

ir yien 9897 said...

kalau ejulz jadi pelakon..
kesian tergugat pelakon lain2... hehehehe

Phat said...

ni rasa nak tengok ni

ir yien 9897 said...

tgk jangan tak tengok..
ajak wife..huhu