Friday, May 27, 2011

cmne nk tao pmpuan 2 ske kt laki 2­ ­



Ok nie request dari kawan saya

cmne nk tao pmpuan 2 ske kt laki 2­ ­

  • Ok kalau kamu ada fb, dier selalu jerk nk like status kamu,selalu menyampuk dlm status kamu, ader jerk yg dier akan balas kata2 kamu..

  • klu setengah girls yg berani tu, dier akan acah2 ngngu kamu (depan kawan2 dier jerk dier berani acah2 kamu)kalu dier sorng2 lalu depan kamu conform dier malu2.he3x

  • klu nk amik gambar ngn rakan2 dier pasti ingin bergambar hampir dgn kamu (hah! g cek pic cpt ade x dier duk rapat ngn kamu) ^_^

  • dier akan mudah terasa kalu kamu mengeluarkan kata2 kesat,walhal niat kamu main2 tiada lah teruk sngt kata2 nakal kamu dgn si dia (dier jer tergedix2 nk cepat terasa).he3x

  • bila kamu sebok melayan kwn pompuan yg lain, tiba2 si dier hilang mood,muka berkedut seribu.. (kata nak balik umah cepat)



    ok nie serba sedikit jerk.. ak wat nie selama 2 minit yg di berikan masa pada si request..so ak hentam jerk ayat atas nie...he3x sorry2 ^_^


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

12 comments:

NoKaKaSHiCHi (M) said...

klaw die ske gedix2 x tentu psl??hahah

ir yien said...

NoKaKaSHiCHi (M) : (awek paat) ak paham ap kata2 ko tu, ader udang di sebalik batu..ahahaha

ir yien said...

NoKaKaSHiCHi (M) : WAIT!!!!!! ko jgn ingat ayat second last ak untuk ko!! hahaha

Naddia said...

ade lg 1..sikit2 nk poke kat fb! haha
hukuman paling afdal buat si penyimbah asid

NoKaKaSHiCHi (M) said...

scnd last mane??blur??x crius..aku tnye btl2 nie...err...

ir yien said...

Naddia : hahaha.. yien pun benci org poke kt fb nie...hehehe

ir yien said...

NoKaKaSHiCHi (M) : paat owh.. itu salah satu dier pun ader hati CIKIT kt ko lah.. :)

NoKaKaSHiCHi (M) said...

owh....i c...ok2...trme kaseh yien..tetibe aku cm sronok semacam..ade orng mnt kat aku dowh..
hahahaa

ir yien said...

NoKaKaSHiCHi (M) : untung lah.. ko kan henserm.. =))

NoKaKaSHiCHi (M) said...

xyahlah sek perli aku nsem....bt aku malu nak kawan ngan kaw jerk...

KAMIHIDUP said...

:)

ir yien said...

KAMIHIDUP : smile only =))