Wednesday, June 13, 2012

Cara nak Membuka Facebook setelah di Block

Perkara ini menjadi rungutan dikalangan staf 
yang terutama bekerja di goverment...

Harap-harap tiada lah yang memarahi yien, apabila mengajar
untuk mengatasi daripada block FB nie "niat saya baik" hehehe

Lokasi yien sekarang adalah UPM
UPM dah block supaya tak leh bukak
Facebook dan Youtube time waktu bekerja


Haip.. tak moh on9 time bekerja..
nanti kerja tak berjalan... =p
So sapa-sapa yang desprate nak on9 juga
hehehehe


Jeng-jeng......

Tukar Http Ke Https Untuk Selamat Di Facebook

http (tidak selamat)
https (selamat)



P/s : Selamat mencuba (^_^)

MooD : Maafkan saya (^_^) ----> saya takda facebook... (-_-)

.

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

11 comments:

Tentang Kita said...

xde fun la kalau semua kena block kan

ir yien 9897 said...

boleh stress juga...
jadi tunggul bila takder kerja..hehehe

Hardy Boy said...

pandainyer...hehehe.. tp sy xleh nak test sbb fb xkna block...

ejulz said...

untuk fb je? yg lain xde..? hehehe

Nur Emilya said...

ye ke takde fb? macam tak caya je? hehe

Afasz said...

dkt tmpta keje sy pon block, then mmg guna cara ni, then diorg dapat detect jugak then dah block jugak.soo
ada cara lain tak :p

Afasz said...

salam kenal n follow blog awak.
kite pernah jumpa di pra tonton aku ada kau ada ...hehe kawan nurul.

SumBody Me.. said...

kat opis aku yang https ni pon dh kena block jugak..ada kekdah len x utk masuk fb?heheheheh..

ishiko said...

ambui ambui

Che Mohamed Nuzi Che Seman said...

kementerian pelajaran malaysia melalui 1bestarinet.net telah block fb. macamana nak buka?

Che Mohamed Nuzi Che Seman said...

kementerian pelajaran malaysia melalui 1bestarinet.net telah block facebook..macamana nak buka?