Tuesday, November 13, 2012

Istanbul Aku Datang

Istanbul Aku Datang



Cerita yang sangat menarik dan kemas jalan ceritanya,
Barisan pelakon hebat seperti Lisa Surihani, Beto kusyairy dan tomok
mengisahkan konflik dalam alam percintaan..

OMG..OMG..OMG...
Lakonan Beto sangat tersentuh.. membuat kan air mata degil yien mengalir...-_-

Seriously cerita nie mengajar  kita erti percintaan yang sebenar..
Pengajaran bagi diri yien sendiri "Tak nak terlalu menaruh harapan pada cinta manusia nie"puii


3 lakonan yang berlainan watak..
Lisa memegang watak keanak-anakan,tomok memegang watak skema "baik lah sangat!!"
dan lakonan terbaik beto memegang watak yang serious.. (^_^)


Pandangan yien dari trailer istambul aku datang nie..cerita nyer 100%ceria, 
but yien tertipu dengan trailer nyer..perasaan dalam cita nie sebenar nya bercampur aduk..
Arghhhhh first time yien tgk cerita teresak2.filling lebih lah...hehe "mujur tonton dengan kawan"



Sapa tengok cerita ni,tapi tak dapat sentuh hati korang..
Mai jumpa yien..yien bayar balik duit tiket korang..."eceh poyo lebih"hehhe

Rating 5/5+++

Yes... saya dapat Beto (^_^)

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

8 comments:

KAMIHIDUP said...

Beto mantap.

ir yien 9897 said...

beto milikku..bye

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

ejulz said...

seronok la dah tgk..

Outbound Malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Jangan berusaha mencari kebahagiaan karena kamu tidak akan menemukannya. Kebahagiaan itu sudah ada di hatimu dan pikiranmu.

Picoz Shupalula. said...

cite ni besh. byk moral value

Fara said...

tersentuh time dia kena tipu n beto basuhkan rambut dia..hiii...so shuweet..