Tuesday, April 2, 2013

Sahabat 3 Segi...

Setelah hati hancur kepiluan untuk aku menjejaki ke perak..
Memikir kan saat aku akan menempuhi negeri orang
dengan berlakunyer kesesakkan lalu lintas...

Oh siapakah akan menemani aku di saat aku keseorangan.
di saat aku memerlukan someone yg dapat melindungi aku
yang dapat menyokong aku dalam apa jua rintangan..

arghhhhhh aku tak pandaiiiiiii drive kereta sehebat anda...
jalan sesak yang akan ku tempuh membuatkan aku lemah..

Thank you sahabat yang sering menemani aku dan memberi sokongan
dari belakang Anda lah sahabat ku "ayat bodek" pui lah korang,,,..hehehe


Ini sahabat yang aku hargai..."wat masa sekarang lah" hahaha




Sayannnnggggggggggg Sahabat 3 Segiiiiiiiiiiiiiii nieeeeeeeeeeee


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

5 comments:

sabella mohamad said...

amboii muncung tu yg tak tahann ! haha

DRC said...

waahh.. bestnye..!

Phat said...

meriah nye!!

HanNis SaNia said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ejulz said...

BErsegi2.. hehe