Thursday, May 16, 2013

Shopping kat MPH alamanda

Assalamualaikum

Kerajinan untuk hari nie
nak update blog kesayangan .."sy ker"!!

Balik pada topik  yang nak di ceritakan...
Malam khamis semalam.. yien dengan rela hati dalam kemalasan
yang melanda..ttp menunaikan kewajipan yien untuk shopping di
MPH Alamanda...

Bawak lah teman pau yin yang memujuk2 hati suh belanja novel..
apa best nyer baca novel nie..."buang masa"hehehe

So cari sekeliling MPH novel apa yang boleh meracun dan mengoda hati yien nie
Pusing punya pusing amik lah 4 novel.. Then kira bajet..ok banyak lagi nie..
Then cari lah benda yang comel2 notebook,pen,kad,..

Pastu dapat msg dari akak pula suh beli komik..
Komik jadah apa entah dier suruh...cari2 komik smpai 9 buku amik..
then korban kan satu novel letak balik..

Kira punya kira,,.. tak menjangkau lagi bajet..
Then pilih kan lah buku untuk anak buah..
Wau harga budak lagi mahal dari buku org dewasa...

So hasil setelah dah tolak,tambah,darab...




amik kau terlebih bajet... kat depan2 MPH juga keluar kan calculater
tak puas hati...takut casher yang salah kira..hehehe

tu lah over sangat memilih buku..hehehehe

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

3 comments:

ejulz said...

x ajak pun.. hehe

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Aniq Bukhary said...

Alamanda oh Alamanda... :)