Monday, December 9, 2013

Tahniah Wanie Engaged

Assalamualaikum..

8 DISEMBER 2013, gelar nyer seorang sahabat sy sebagai tunang orang..
Tahniah beb.. suprise sangat kau kan... Bajet nak risik jerk..last2 melekat bertunang terus..hehehe

ini lah kawan sy yang paling hot gedix nyer..he3x..
Die juga mengajar aku tips2 ngorat laki,
Cara gelak sekuat hati, cara gaduh dengan orang..hahaha

Saya gelar kan dier kak yong sebab dier samseng n lebih tua setahun 7 bulan ngn sy..
kalau dengan dier nie, cakap tak sah kalau tak buat orang menangis air mata darah..
tapi bila nasihat kan orang ,rasa nak peluk jerk ..nangis kat bahu,,, :)

ini pasangan adik beradik yang senget..huhu,,, sebelah wani tu adik nya.. (Sebaya ngn saya)
tapi dah ada Anak umur setahun..pergh gelojoh kau jah, dah kawen dulu..(langkah bendul) =p
kalau nak cita pasal adik dier..tak muat blog ak nie..(syok kenal kau jah) hehehe


Jangan percaya dengan keayuan masing2..
Masing2 mulut macam Parang tajam..
Tiga2 Orang melaka lah katakan..

Tahniah wani cyg..pui..hheehhe
Jangan cuci mata lagi tau....hahahaha



Happy yang tak terkata bila dapat bekerjasama
membuat persediaan majlis tunang kawan nie..

Time saya tunang seriously tak rasa  pun saat bertungkus lumus 
menyiap kan majlis pertunangan sendiri..

Bangun2 jerk semua dah siap ada..
Pelamin pun pagi tu baru nampak.. 

Wanie dan Afiq(si tunang)

Kami memang selalu dapat laki yang tinggi galah nie
sbb kami kecil cemeot....hehehehe




Semoga hubungan korang kekal hingga ke jinjing pelamin..
Bahagia selalu yerh kak long...
Barakallah... :)

Majlis Tunang Saya Klik SINI

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

3 comments:

S. Faezah said...

cantek mekap kawan awak :)

ir yien 9897 said...

haah cantik kan..
free jer mak andam ni charge..hehehe

ir yien 9897 said...

badi tunang kan,..wah best nyer