Wednesday, March 12, 2014

OFFICE KOSONG...

Wau..wauu..wauuu..and Waaaaaaaauuuuuuuuuuuu...

Wauuu hari nie aku update blog tu..hehehe
Sebab musabah nye lihat pada photo di bawah nie...

opis kosong.... semua cuti honeymoon.. (^_^)

Hah di kesempatan ini lah yang membuat kan saya rajin update blog nie..
Mujur teringat dekat blog usang nie..secara automatik dye lah peneman di kala ku kesunyian..

Staf yang cuti :

Noraini : Cuti anak nak khawin ahad nie
Azimah : Cuti pergi Pulau Tioman
Noremazyan : Cuti pergi Langkawi
Khairul : Cuti pergi Terengganu
Prof : Ada Kelas
Sham : ?????

Untung lah boleh bercuti.. biasa lah nasib si bujnag harus lah jaga office.. ="(
So hari ni sy dating lah dengan blog usang nie....

Dah tak pandai nak merepek meraban dalam Blog nie..
Banyak entry2 yg penting nak post tapi di draft kan akibat terlalu banyak ayat yang tergantung he3x...

So nak bagitahu berkaitan CUTI nie..

01 / 05 / 2014
Adalah Labour day (Hari cuti Sedunia)
Cuti lah korang puas2...... but save this date -- >01 / 05 / 2014 

Jemput lah datang ke umah saya nnti.. hehehehehe

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

2 comments:

Ujang9897 said...

padan muka

Hafiza AizZawa said...

tu la.. tarikh tu mmg dah siap2 save pun.. cuti kene rancang awal2.. hehe