Thursday, May 22, 2014

Di Hari Pernikahan Ku (30/4/2014)

Assalamualaikum w.b.t

Salam Jumaat semua.
Kerajinan saya nk update blog pada hari nie di sebab kan 
sokongan en.suami pula.. 

Pagi2 dah bersuara nak suruh update blog

"Sayang update lah blog pasal kita nikah"
      "Eh mimpi apa awak nak suh sy update nie"
"Saya nak tengok isi kata awak dari blog pasal pernikahan kita tu"
       "Ok demi awak saya update pagi2 lagi"

So dalam entry ni takleh lah nak tulis panjang2 takut2 
en.suami tak sedap hati dengan kata2 yg terlempar di blog nie.. "syg suami"

Kali ni Yien bagi gambar yang menceritakan segalanya... (^_^)

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!


Sebelum turun ke bawah untuk jumpa dengan  bakal suami...

Gedix2 snap pic kat dalam bilik pengantin dengan dayang2 kebiruaan... 
Thankz2 dayang2 ku bagi support penuh dekat saya... muaxzzzzzz


Turun2 tangga jerk tengok tetamu dari pihak lelaki dah ramai..

Hah nampak tak muka saya yang over suka di situ :p

Sempat selfie guna monopod dulu..
Padahal jantung dah berdegup laju..nervousssssssss..
Taraaaaaaaaa..muka husband yang nervous menanti tok kadi =P
tak sabar yerh suami ku...
saya sayang awak suamiku


Alhamdulilah dengan sekali lafaz saya sah  menjadi isteri awak Mohd Azri bin Mohd Kamal






Ya Allah
Sekiranya suamiku ini adalah pilihan Mu di Arash
Berilah aku kekuatan dan keyakinan untuk terus bersamanya

Ya Allah Tuhanku…….
Aku hanya ingin menjadi isteri yang dirahmati
Isteri yang dikasihi
Isteri yang solehah
Isteri yang sentiasa dihati... Aamiin





Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

3 comments:

misz sheyla said...

amboi...encik suami yg beria suh update...hehe

NURUL FARHANA said...

Tahniah. :)

yaya_flanella said...

Cantiknya yien!
And paling suka header tuu! hehe

Semoga kekal bahagia hingga ke syurga Allah! Aamiin :')