Tuesday, May 20, 2014

Tentang Hantaran Last Minute !!

Assalamualaikum,

Alhamdulilah genap 3 minggu yin bergelar Puan a.k.a Isteri orang..

Mengagahkan diri nak update blog "simpan kenangan lah katakan "
Jenuh save pic satu2 dari Whatsapp kawan2.. camera HP  pengantin satu gambar pun takde.


Hari ini nak cerita pasal Hantaran dulu lah... esok..esok...esok..esok
baru cita pasal Nikah and Kawen "entah2 bulan2 depan2 baru update" he3x
Mood kemalasan melanda mengupdate Blog nie..
ini pun atas perminataan kawan suh update blog cita pasal kawen..
padahal dah lupa.."aku ada blog ker??huhu"

Peristiwa ngeri yin pada Hari pernikahan ialah
baru Nak Siapkan BARANG HANTARAN "satu hantaran pun tak dibuat lagi"
Popek popek popek lah yin kena dengan Kawan n My auntie..huhuhu (PASRAH)

Malam sebelulm kawen baru beli barang2 hantaran untuk lelaki
mujur duit cash Terbanyak "ter"..alhamdulilah rezeki orang bagi..

So pagi tu juga lah Kawan ku Siti Fayaddah dan Mak lang ku..
Bertungkus lumus menyiap kan barang hantaran di hiasi fresh flower (Bunga Ros)
Cantik Sangat even wat kerja last minute akibat sikap aku yg bertanguhan nie.. hehehe





Hah ini lah hasil kerja last minute..
TQ so much kat maklang nyer idea design hantaran yg super daboommm.. (^_^)


Dengan sekali lafaz


Nur illliyin sah bergelar isteri kepada Muhammad Azri bin Mohd Kamal
 Pada 30/4/2014 (RABU)  jam 5.40petang

Pic nikah yg lain di entry lain.. tak tahu nak update bila?????hehehe


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

4 comments:

Nuriesya Nadia said...

Tahniah & selamat pengantin baru. ^^

ct cheery said...

congret!! selamat pengantin baru!

Rose Azadir said...

Tahniah....anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

FAYYADHAH said...

comeeynyee sayee. hahaha