Monday, March 26, 2012

Bercuti di Desa Waterpark

Kedaan yang memaksa..
Apabila ketensionan berlaku di antara kami,,
untuk mengembirakan pikiran yang dah terbeku sekian lama...

Kami pergi bercuti di Desa waterpak..
tak jauh pun dari kediaman kami.. 20 minit sampai lah..
so jimat lah segala pembelajaan perjalanan "saving lak" he3x :)

Pada orang dewasa harga untuk memasuki bernilai RM22 sahaja
Cuma akan menjadi mahal bila sudah masuk ke-dalam desa waterpak..
Satu pelampung berharga RM15 "bajet sewa RM5 jerk" cekik darah bebenor...

Ini lah pelampung yang mencecah harga sampai RM15 "Sewa jer kot"
time nie tak ramai orang sebab dah nak tutup pun tmpat nie
"6 jam kami habis kan masa kat sana"

sudah mau pulang (^_^)


Sayang korang dua ketat2 <3 (^_^) 


Pada pandangan yien ttg Desa waterpark nie..
Dengan keadaan harga dier, dan layanan dier terhadap customer "memang sangt tak memuaskan"

Satu jer tempat yang yien suka iaitu Ombak kat kolam dier.. "best"
Membuat kan kulit yien terbakar kepanasan akibat leka bermain OMBAK =)
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

14 comments:

ejulz said...

syoknyer.. :)

ir yien 9897 said...

ejulz :

tak syok..kena
cekik darah..hehehe :)

frogos said...

dese water park kat mn ea?pnh pg gmbng watr park je huhuu

ir yien 9897 said...

desa watepark kat sebalh wighway
dekat petaling jaya kot.hehehe :)

fizafantagirO said...

Dah penah pegi dah ari tu ngan family .. njoy .. tp Lost World Of Tambun lg superbb la :) hihihi

ir yien 9897 said...

fizafantagirO :

haah ramai ckp lost world of tambun best..

tp jauh deri destinasi..... :)

D`littleye said...

<3 you banyak ying ying :D

Azri Kamal said...

ad bau logi disitu. Sgt mengecewakan

ir yien 9897 said...

D`littleye :

cyg u ketad2 juga my lovely friend..
muaxzzzzzzz..ermmmmmuaxzzz

ir yien 9897 said...

Azri Kamal :

amboi dah ada blog kemain lagi yerh :)

Azri Kamal said...

sp yg ajar. Hehehe

ir yien 9897 said...

azri kamal :

hahha..
perghhhhhh.... terbaik lah..he3x

Phat said...

best2 berendam

ir yien 9897 said...

hahaha.. mengelap kan kulit :)