Friday, June 1, 2012

OWL Nama di Beri (T__T) (In Memory)


Tanggal nyer 01 JUN 2012 (hari ini), jam 10.45 pagi
Pemergiaan seekor kucing comel belaan yien ..

Kucing yang sangat pintar dan mempunyai sikap lain dari lain..
sentiasa menceriakan hidup yien =(

Keadaan dier yang lemah membuatkan yien dan family risau..
kami pun menghantar OWL ke perubatan Veterina UPM..
Sejam kemudiaan dapat panggilan dari Dr. Veterina mengatakan OWL dah mati..
Dr. mengesahkan jantung OWL lemah :(

Sumpah sedih.. yien dekat office terus menangis dekat kawan yien..
"Sabar yien ini hari jumat..SABAR" cuba menenangkan hati =((

Tengahari tadi kakak yien tanam OWL die depan rumah..
sebak sangattttttt.... T___T

OWL tiada kucing yang dapat mengganti ia selamanya..

Selamat Tinggal OWL...... =((

=(

Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa


Entry Saat Berjumpa dengan OWL : KeranaMu Puss in Boots !!!

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

6 comments:

Zabid9897 said...

Bubut(kucing Parsi) - Zaman duk bangi, kucing mak abah

Belang(Kucing Jalanan) - Zaman duk bangi, kucing kesayangan Along

Jamban (kucing sesat) - Zaman duk surada, kucing yg angah selamatkan dalam lubang jamban)

Owl (kucing kakak jumpa kat bilion) - Zaman duk Surada, kucing kesayangan akak dan yin dan Zuyyin, serta penghibur keluarga (masuk rumah pun pandai bagi salam)


(nama2 lain along tak ingat, rasa2nyer lebih dari 100 ekor kucing yg kita dah bela kan kan... buat lah entry pasal kucing2 kita....

Pasal Bubut n Belang... kena interbiew along hehehehhe (",)

ejulz said...

1 Mei ke 1 jun? sabar k yien.. :)

ir yien 9897 said...

zabid a.k.a along :

Bubut..tak pernah tahu pun...
setahu yien kucing kat bangi nama nyer ibu jerk..

sedihhhhhhhh OWL mati.. setiap tempat di keliling kawasan umah OWL tinggl kan kenangan :(

ir yien 9897 said...

ejulz :

yerlah awakkkk.. 1 JUN ..thankz betul kan :)

YaNa Yassin said...

Memang sedih giler bila kucing ynag kita sayang pergi. Sama lah kucing YY mati hantar kat Veterinar UPM. Ada kawan cakap diowg buat ujikaji. Buat masa nie memang takmo bela kucing dah. Sedih gegiler, air mata mengalir dekat seminggu jugak. Meh baca pasal kucing YY ::

http://yanayassin.blogspot.com/2012/03/akhirnya-mamat-pergi-buat-selama.html

ir yien 9897 said...

ish dorang tak berkemanusiaan langsung.. :(
kejam tau..sedih giler..........
hmmmmmmmmmm