Wednesday, July 11, 2012

Apabila Bekerja Di Suasana Hotel

Minggu yang mengembira kan ke alam pekerjaan
di The Residence® Hotel At Universiti Tenaga Nasional.
sekali sekala merantau kat tempat orang lain best juga..

Diberi kan tugas untuk menaip Kertas kerja..
Mempunyai 6 group.. "Group yien lah juara paling cepat siap"
Awal2 lagi bos dah jerit nama yien masuk group dier.."jgn jelous yerh kawan2" =p

Apabila kebosanan melanda,bila tugas yang di beri sudah siap sepantas kilat..he3x
So apalagi kenakalan mengangu group lain.. "Group azimah" hahaha

kenakalan ku mengganguGroup lain hehehe
maaf kan saya =p

Group yang paling awesome gila.. yang sentiasa tergelak 24 jam
yien anugerah kan pada group penyelaras...hehehe
Kalau tak der group nie..memang sunyi lah kat bilik nie... (^_^)
Group lecture yang happening..
sahabat sejati (^_^)
kak yan ,yien(Saya), ajimah
Musuh Dalam Selimut... (^_^) hahaha

Yang paling yien suka bila merantau kerja kat tempat lain.
Makanan yang di sediakan ,sangat lah sedapppppppppp...
lagi2 makanan yang di sediakan di Hotel "layanan VVIP"
belum habis kita makan,dier dah copek kita nyer pinggan.."membazir"

Kena lah refeal makanan lain :)


Kejutan bila mendapat Bunga..hehehehe (^_^)

.
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

6 comments:

Nurul Akmal said...

Alooo comelnyer adik akak nih... :)

Semut Senyum said...

bab makan kalau kt hotel mmg saat yagn dinanti2 ehheeh mcm2 kuih comel2

Gadis Kampung said...

nice la blog nie...

ir yien 9897 said...

Nurul Akmal :

huhuhu..akk pun comel gebu.. :)

ir yien 9897 said...

Semut Senyum :

tapi mood idet wajib di teruskan..
terpaksa makan kueh jerk..hehehe

ir yien 9897 said...

Semut senyum :

tq dear :)