Thursday, July 5, 2012

Dapat iphone 4S =(

Terpengaruh dengan godaan officemate mengajak yien membeli
Handphone baru..Scrin yang besar2...
Boleh whatsup2,boleh line2,boleh instagram. "gosip2" hehe

So tergedik2 lah suh mak dan abah beli kan..
"Kau dah kerja,Kau dah besar,Beli sendiri" setepek word kena kat yien"

Merengek siang petang malam,Nak handphone Samsung S3
"macam dak kochik"biasa lah saya kan anak bongsu..hahaha

DJ putarkan lah lagu cinta $$$$ "ringtone handphone nokia3310 yien bunyi"
Pakwer call lah pula....

Assalamualaikum Wei Aku dah beli kan Handphone untuk kau..,
Waalaikumusalam ..Hah!! yeker Handphoen apa???
Handphone Iphone 4S...
Lorhhh aku nak Samsung S3 "demand lak aku"
Kau taknak , aku jual balik... "ugutan yang membunuh"

Nanti Samsung S3 yang dikejar tak dapat,
iphone4S yang di gendong berciciran..hahha



Dapat jer kat tangan yien.. konon2 wat muka lah tak suka..
Muka ketad seribu tanda  sebab impian nak samsung S3..hehehe

Wei kau suka tak handphone nie..
Yer aku suka lah..taknampak ker aku suka...
lalallalala...
Dapat handphone pun bergaduh 24 hours ..hehehhe

Padahal bila balik rumah jerk...
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
Aku suka lah kau berusaha dapat kan aku handphone..

saja2 jer aku taknak tunjuk riak wajah aku
yang aku happy...hahaha
kejam tak aku.

Yang paling terharu nyer.. Bukan dier  jer berusaha dapat kan ini handphone..
Tapi di beri sokongan dan bantuan dari abang dier juga..

Thankz abang ipar dan kau azri..hahahha
Tepek muka abang ipar(bju merah) dan kau azri(bju hitam)..
tanda terima kasih yerh (^_^)


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

11 comments:

Nyamuk Terbang said...

bestnya pakwe beli henfon ^^

Fendy said...

best2...

hani syahida said...

gila kaya pakwe kau yien! hehe..hp kita sama lah..akak pny wana putih gak.geng! ..hehe :)

ir yien 9897 said...

hani syahida :

yeker kak..
wah hari tu baru beli hp baru, skrang beli lagi..HP lama akk tu jual lah kat yien :)

keli menari said...

Wahhh tahniah..Amboi ..Huhu

Nurul Akmal said...

Wwahhhhh bestnyerr... :)

ejulz said...

betuah dpt iphone dari cik abang.. hehehe

D`littleye said...

best gilaaaaaaaaaa!!!! :D

D`littleye said...

besnya!! :D

haz said...

wahhh.. bestnye pakwe blikan iphone 4s tuuu.. jeles2. haha

btw samelah kite ank bongsu ^^ mintak gak tpi x dapt. then diorg pun ckp benda yg same. nk beli guna duit sendiri. huhu >.<

hafiz hafizol said...

pakwe beli nfon tuuu... pergh