Wednesday, October 24, 2012

BUDAK PAILANG




Semalam 24/10/2012 yien dijemput oleh pihak MiG (tq) untuk menyaksikan 
Pratonton Budak Pailang yang diadakan di TGV Sunway Piramid 

Sebelum korang baca apa yang yien nak terang kan tentang Filem Budak Pailang nie
Better korang layan dulu video nie.."Fantastic Budak Pailang"


PUKUL AKU SAMPAI MATI


Tengok dari lagu jerk..mesti korang tak sabar nak tonton filem nie kan..

Filem aksi pertama arahan dari abang Hashim Rejab ini bagi yien boleh di 
beri pujian yang memuaskan kerana banyak babak aksi yang mencabar hati,limpa dada 
peminat filem aksi (dup dap dup dap) jantung penonton dengan sound effect dier juga

cara aksi pergaduhan mereka berlainan dari filem pergaduahan yang lain 
Budak pailang sebuah filem remaja aksi yang memaparkan realiti kehidupan budak-budak pailang.

Menekankan  di mana punca  remaja terlibat dalam  tabiat yang tak baik, pangkal  semuanya datang
dari segi pergaulan rakan dan didikan keluarga...


Bersama pengarah Budak Pailang (Hashim Rejab)



Menyaksikan di pawagam pada : 
1 November 2012 (Gegarkan Pawagam Berhampiran rumah anda)

 Korang semua bijak menialai nyer...citer nier memang terbaik lorh.. (^_^)



Dengan Nyawa saya, saya Boleh Bergurau..Tapi dengan Awak Serious


Pandangan Penonton:

* Sila jangan bandingkan lakonan Aeril zafril dan Aaron aziz kerana dalam lakonan ini
   aeril melakokan watak budak pailang yang hanya lepasan SPM "syabas aeril"

* Lakonan dari Niezam zaidi yang sangat menjadi,dapat melakokan dua watak nyer yang lembut dan  
  berubah kepada keganasan,akibat dari kisah silam die dgn si pailang =)
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

6 comments:

KAMIHIDUP said...

Selamat hari raya haji.

ir yien 9897 said...

raya jgk... :)

Cik Nurul Siezuka said...

Mcam best.. selamat Hari raya dik.. main jammed jugak yer.. samalah kt..

misz sempoi said...

ok...confirm tengok

Batu Adventure said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Jeff Lee said...

I baru tengok filem ni semalam. Penuh aksi. Wawa juga memang cantik.
www.jeffleemovies.com