Wednesday, April 11, 2012

ABPH Versi Genting Highland

Tarikh : 7 april 2012
Lokasi : Genting Hingland
Motif   : ABPH versi Genting Hinghland
Situasi : Release Tension..he3x
Entry : Gambar Berlebihan
I MAY BE 
SINGLE
BUT I'M NOT 
DESPERATE!!

Hangout with my foster sister (^_^)

 Bajet Sejuk "saya pelok awak,awak pelok saya"


 Naik cable car "dulu takut sekarang lagi takut" sebab
cable car mempunyai masalah terhenti di tengah2 bukit


sumpah pening main permainan ini "boleh pengsan"



Permainan kanak-kanak yang kami main,
coz tak yah beratur panjang2 (^_^)


Naik kapal "buai laju-laju" smpai terkeluar isi perut :)


arghhhhhhhhhhhhhhhharrgghhhhhhhhhh "hanya mampu menjerit"

 jumpa kawan lama " makin comel dier" =)


 Permainan indoor "kami tak mampu nak main" :)


GOOD BYE GENTING HINGLAND

Ucapan khas untuk my best friend :Thankz siti fayaddah. u make me verry happy
Lepas nie kita pergi Cameron Higland pula yerh..
Single is better...tetttttttttt ^_______________^

Motif: ESOK nye ABPH "nantikan picture kami dalam studio ABPH"



Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

16 comments:

shark said...

hepi x ingt yerk:)
kompom otak rasa free jer pastu.

Nurul Akmal said...

Yup... sokong sgt.. single is better.. COmelnye gambar dia.. hehehehe ;)

ir yien 9897 said...

shark :

otak rasa nak menetap jer kat sana..heehe sangat release

ir yien 9897 said...

Nurul akma :

lepas nie nak pergi ngn akk pula lah..hehehe :)

nabila azmi said...

lame gile x gi genting=)

ir yien 9897 said...

nabila azmi :

jum2 p genting yang dah mahal harga nyer... (naik harga)

fizafantagirO said...

wah njoyy .. :)

eVa said...

besttt gilerrr!! 2 taun lps pergi byk games xsempat naik.. lebih2 lagi roller coaster.. masa tu tutup pulak hoho

ejulz said...

waaa.. syoknyer dpt main outdoor.. ejulz pegi dulu outdoor tutup.. main indoor je.. hurmm..

ir yien 9897 said...

fizafantagirO :

alhamdulilah enjoy juga even takder yg proteck..hehehe

ir yien 9897 said...

eVa :

itu pun terjadi kat yien lagi..roller coster dah lama tak bukak,bnyk mainan dah tutup.. bayar mahal2 tapi tak berbaloi sngt..

ir yien 9897 said...

ejulz :

ejulz time kat sana seju sangat,cuaca mendung jerk..

mujur tak hujan.. alhamduliah dapat juga men outdoor :)

BlueiceButterfly said...

~bestnye release tension :p

ir yien 9897 said...

BlueiceButterfly :

yerp..sangat release..
best..jum2 :)

norhafizahalias said...

x pernah sampai pom lg ke genting.. huhuhu.. kunonya.. :(

nak pegi jugak !! lenkali, ajak eclipse skali tau.. hahahha

ir yien 9897 said...

norhafizahalias :

eh2 mana ada kuni kalau tak p genting..alar genting jerk kot..bukan paris..hehehe

ok nnti kita p sama2 :)