Tuesday, April 3, 2012

Tahniah Abg Ben Dan Isteri

"Betapa dia kenalnya kekuasaan Allah ! Dia diam bila mendengar azan .."
Itu kata-kata abang Ben mengangumi anak nyer yang comel (^_^)
pada entry di sini

Sebenar nyer pada 31/03/2012 yien pergi kenduri kekah anak angah,
Di situ lah pertama kalinya yien berjumpa dengan abang Ben dan isteri..

So di kesempatan itu,angah pun snap lah pic yien dengan abang Ben..

Tapi mempunyai satu syarat,
jika ingin memasukan pic Abg ben kedalam Blog yien yang usang ini..

Syarat nyer ialah :

 /
/
/
/
/
/
/


Bukan sengaja nak blur kan picture wanita ayu tersebut"wife abg ben"..
Tetapi menetapi syarat-syarat nyer itu =))

Selepas pertemuan di antara anak ujang "Baby girl yang gorgeous"
dan isteri kepada abg ben yang sedah menanti  kelahiran "Baby boy yang tampan"...
So baby boy abg ben pun, tak sabar bertemu dengan baby girl mohd azfar

Tanggal nyer tarikh keramat 2/4/2012
Lahir  lah  jejaka tampan yang di tunggu-tunggu untuk di jodoh kan dengan
Aimy Zafirah binti Mohd Azfar "kecik-kecik dah rindu merindu"
Tak sabar rasanya baby boy nak bertemu dengan baby girl :)


pertemuan di antara besan.. membincangkan perancangan
perkhawinan anak-anak mereka

anak abang ben. "comel sangat kan"


~ Tahniah Abang Ben ~

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

12 comments:

Ct_hAjAr said...

bestnyer dia..dapat jumpe abg Ben sekeluarga..bertuah uols..

ir yien 9897 said...

ct hajar.. :

secara kebetulan jerk. :)

BEN ASHAARI said...

Tqqqqq yien :)

ir yien 9897 said...

welcome abg ben :)

baby comel :)

ejulz said...

comel.. :)

eVa said...

wahh! untung nyerr dpt jumpa abg ben.. hehe.. ;)

ir yien 9897 said...

ejulz :

sngat comel kan..
tak sabar rasa nk khawin :)

ir yien 9897 said...

eVa :

bakal besan ngn abg yien kot..hehehe

zana said...

tinggalakn jejak kat sini leh x?jom singgah sini balik ye?

Nurul Akmal said...

comel nye anak ABg Ben..

ir yien 9897 said...

ZANA :

BOLEH SILA2 KAN
and thank sudi singgah :)

ir yien 9897 said...

Nurul Akmal :

haah comel kan..akk dh jumpa live??