Monday, April 16, 2012

Hari Keluarga VS Hari Bujang

Anjuran UPM , Bertapak kan di Port Dickson
 
Bujang : Di beri tugas sebagai AJK hadiah :)
First time balut hamper.., tapi cantik
nampak macam mahal tau.. :)

Di beri amanah memegang 1K... dan wajib untuk menghAbiskan 1 ribu dengan
membeli barang hamper..So tempat shoping kami offcouse lah di gudang..hahaha


sempat snap kat Gudang =)

Dulu selalu  join family day office my mum kat PD,kat Terengganu,kat Langkawi,dll,
But now diri sendiri dapat merasakan family day tu anjuran office sendiri..

Yang kecewa nyer bagi yien ini bukan Hari keluarga tapi Hari sebujang..
100% Berdikari sendiri,.. makan minum,penempatan,
semua di sediakan kan sendiri,i mean Bayar guna duit sendiri


Lihat lah pic nie yang  membuat kan kesedihan muncul dalam diri yien
Rindu parent kat rumah T____T


Ini lak table bujang "cian kurang kasih sayang" he3x
motif yien taknak berada dalam pic"takut pkwer marah" he3x

Padahal

tengah sebuk orang menjamu selera, yien terpaksa lak buat 4time
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/


Kena bertugas juga yien ^______^
takper lah,..nasib si bujang..


Bujang pun bujang lah...yang penting enjoy......................


Sila lah jeleous yerh... 
kami bujang yang mengahappy kan diri ...
even ada rasa sedih juga dalam diri :)


MotiF : Saya Nak Kahwin.....No bujang2 .he3x =p

Nak Pergi Karoke "ini kelebihan nye bila hidup berbujang ^___^
macam puteri tak saya =) he3x


Berusaha tangga kejayaan

.


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

4 comments:

hani syahida said...

next family day yien dah tak bujang..insyAllah

ir yien 9897 said...

hani syahida :

amin..hehehe :) malu i

ejulz said...

kesian.. ejulz pun rindu family yg jauh d seberang..

kawen la cepat2.. hehe

ir yien 9897 said...

ejulz :

yerp.. bukan sebab khawin pun tetap memerlukan parent tmpat mengadu kan :(