Saturday, April 16, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI



Join juga
kerana sbb2 tertentu.... (^_~)



Terbaik lah Abg BEN, jangan lupa wat entri utk saya.. (^_^) hehehehe =)


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

14 comments:

akutetapaku.com said...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

EJA said...

salam komen dan follow gegar disini balik tau http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Golden Rose said...

salam perkenalan...jom gegar sama2...kita satu group...group 9...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

shat said...

gegar anda ! :)

Anak Ulu Cheka said...

assalam gegar geng 9 tapi...

sebelum tu dik mintak perbetulkan kalimah bismillah tu...byk sgt salah, kalau disengajakan jatuh berdosa kita kerana mempermainkan ayat quran

ni yang betulnya

بسم الله الرحمن الرحيم

dari ustaz blogger

Sya_Cda said...

saya pun dr group 9...jom kita2 same2 gegar..

http://ciksya-cda.blogspot.com
:)

^effa^ said...

hi datang gegar dr group 9.. and folow.. visit me back ;D

pami3 said...

Salam perkenalan..datang gegar dari g9..dah follow! visit me back =)

Latest Entry: Follower AAL yang ke 80! Yesssss!

azie said...

kita 1 geng !wa kasi gegar ini blog .
kalau free jom gegar blog wa .http://azieismail.blogspot.com/

.: noor badriah :. said...

ollala.. nak datang gegar sini boleh? gegaran nie boleh rasa sampai kutub utara taw. haha. salam ziarah.. =)

deyna said...

salam gegar...i follow u....geng 9

Mizz Intan said...

salam gegar..dari group 8 =)

dila bahar said...

hye singgah jumpa geng group9.. jemput dtg

http://dilabahar.blogspot.com

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..