Tuesday, April 19, 2011

Pompuan Selepas CLASH

Nak cerita pandangan saya pada pompuan2@wanita2 yang dalam Alam CLASH nie, ..hmmmm perubahan

dorang amat ketara,.. klu ubah pada sikap yg Positif x perlah jgk, tp ini ketara yg memilih ubah pada Negatif,

Amt menjengkilkan dan eiiii.... mnyampah lak den nk citer2 =).. bkn nk kutuk tapi selepas di Siasat keseluruh

nogori semua wanita pd alam clash berubah teruk sekali... X kira pangkat,darjat ,artis @ org biasa...

Nak jelous kan ex-bf (Konon2 jelous lah kot!!)
  • Pakaian semakin seksi
  • Tiba2 tudung dh terbang ontah kemano
  • Nk tunjuk kt FB yg dier Tip Top bekepit ngn ramai lelaki
  • Melayan Laki yg x dikenali ( konon2 dier ramai peminat)
  • Keluar malam2
  • Make-up Tebal
  • Melayan ex-bf dier nyer kawan2 laki 
(Tak Semua Wanita dlm Alam Clash mcm nie)


Dan sebenar nyer ex-bf anda bertambah menyampah lihat perubahan korng tue,
(X nyesal pn tinggal kn Wanita mcm korang 2!)

p/s : JADI DIRI SENDIRI ATAU BERUBAH MENJADI LEBIH BAIK

cermin muka dulu kalau nak curang


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

21 comments:

mOoN said...

"syukur aku tinggalkan dia..." macam ni kut dalam fikiran si ex-bF kan...

ir yien said...

yerp klu perubahan yang di pilih negatif...

Jebat said...

nasib baik tak kawin dengan dia....

ir yien said...

hehehe.. so jgn clash ngn pompuan, dier biler dh clash jer berubah.. hehehehe

Ujang9897 said...

wah..pandai berkata-kata

MamaEma said...

ada betulnya tu...

ir yien said...

ANGAH : hehehe.. kenyataan.. dari (jipadaransan depadapansan)

ir yien said...

=) betul2

^^nu[dd]yra^^ said...

moral of da story: kalo rs nak berubah tuh siler lah berubah ke arah kebaikan spy x-bf bkater di dalam hati " menyesal ak tinggalkan x-gf ak dulu"....btol x??hehe

aizamia3 said...

nak balas dendam tapi dengan cara yang salah.. kesian perempuan sebegitu..

tieha ismail said...

buat apela nak wat si ex-bf tuh jeles...tade kije lain agaknya minah ni....mmg patut ditinggalkan...wakakakak

lea said...

betul2..
xyah la nak ubah diri
makin teruk je..huhu

lea said...

betul2..
xyah la nak ubah diri
makin teruk je..huhu

NURUL NADIAH MAMAT said...

kalo berubah kepada yang bagus kan ok....
makin ramai orang nak....
ex pon mesti cari balik....hihi....

fasya said...

tp sy x mcm ni..cume jiwa kacau je..huhu~

nelly said...

Dulu saja , sekarang sudah pro ..
=)

Qaseh chenta said...

1 dalam 1000 pompuan camtue...

♥sophie♥ said...

hahaha,,betul gak tuh,,haha

ir yien said...

setuju kata2 dari: ^^nu[dd]yra^^
moral of da story: kalo rs nak berubah tuh siler lah berubah ke arah kebaikan spy x-bf bkater di dalam hati " menyesal ak tinggalkan x-gf ak dulu"....btol x??hehe

D`littleye said...

yes!!hahaha.baik kau cakap aku tak macam ni kan???hahahahha

srikandi cinta said...

btol gak tu..tp, sy x cm tu.. sbb x pernah kapel..hehe