Friday, December 9, 2011

Pakwer saya dah tukar baju

Cak cak... excited jer nak jumpa pakwer pagi2 nie..
masuk office jerk,tak pandang kanan kiri, terus On komputer...

Pakwer saya dah tukar baju... Henserm tak pakwer saya :)
Sayangggg lebih lah ngn pakwer saya...

Pakwer saya di tukar kan baju oleh my lovely friend..
Thankz AIN SYAFI (^_~) Cyg kamu ketat2 :)

Dulu pakwer saya berbaju PURPLE,
iNI Kali kedua Pakwer saya tukar baju.. "jimat belanja"

Baju pakwer saya yang pertama
Purple "my favourite colour"

Change to..

I
I
I
I
I
I
I
I
I

Baju pakwer saya yang kedua
Series suka sangatttttttt...
Lepas 9 bulan saya memanjakan Pakwer ni,
Tapi tak pernah tukar kan baju pakwer saya....


My Lovely friend AIN SYAFI membuat tempahan
  • PreWedding Photoshot 
    "Contoh pic yang telah dia shoot"
  • Inginkan khidmat dia "msg FB yien yerh" (:

     --> ujang and yana wedding
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

14 comments:

Himmymaru said...

Segar je mata tengok blog baru Yien ^_^

chemay said...

cantikkk :)

yana lyana said...

cantik! :)

SoLy SoLicious said...

hijau itu menawan ^^

Saddila said...

kehkehkeh hijau jugak akhirnya . ada gang :))

cheqwa said...

i love green ^_^ tahniah yien.ngehngehngeh :D

Zaza Fakharuldin said...

cntik3

Abg Stalker said...

hahah..hijau itu menawan~ ;)

Khuzrin Kamarudin said...

Baru tukar layout ye? Sori, 1st time masuk blog ni..

BTW, gmbar 1st dengan 2nd.. ekspresi muka tak berubah pun? Hahhaa..

Finaz Jaafar said...

wahhh make over !!!! yehaaa~

terkejut masuk blog yien tadi..haha
nice

♛ dja sukhri said...

Wahh, cumel!!

Segar mata masuk blog ni taw. hehe =)

D`littleye said...

<3 u yingggg!!:D

BeloG MTT said...

Patot rasa tenang semasam masuk sini.. Hijauuuu ~ :) ♥

Selendang Merah said...

wah dia dh bertukar wajah..cantik2 sm suka..