Monday, December 19, 2011

Saya Suka Blog Peribadi!!

Blog...owwwhhh Blog... =)
Kisah di sebalik blog yang di peribadikan oleh seseorang kawan yien..
Ingin mengetahui apa yang sedang berlaku atau sudah berlaku terhadap
kawan-kawan...

Sehat kah dia, Bahagia kah dia ,Dah makan kah dia,
Sebuk kah dia,Dah Khawin ker dia...
Semua ada pada Blog yang telah di luah kan

Perkara penting yang yien stalker, Dorang pergi jalan-jalan tak ajak yien
Apa lagi buat lah perangai berbulan2, bertahun2 taknak tegur.. he3x macam budak2


kISAH terBaru Pada Blog kawan yien (zetty hanez)

semoga cepat sembuh yerh zaty

Ain
: Wei yien zaty masuk Hospital..
Yien : Mana Ain syafi tahu ???
Ain : Aku baca BLOG dia !!!

Yien : Asni jum melawat zaty petang nie..
Asni : Jum , korang naik kereta aku yerh..

Kerana Blog lah yien dapat tahu apa yang sedang berlaku dekat kawan2 yien

TERIMAS KASIH BLOG IZZATI HANEZ & AIN SYAFI kepada HASNI
yang menjadi silent reader blog kami, bila mau buat blog cyggg.. =))

Selepas Melawat kami singgah makan.. "LAPAR"
jgn risau zaty kami tak makan kat Nando's demi kamu.. =)

.
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

10 comments:

pinky said...

hahhaa...akk pun mcm tu gak...

ir yien 9897 said...

PINKY :

stalker blog kawan :)

Phat said...

dtg stalk2 yien hehe

ir yien 9897 said...

phat :
eh2 jagan stalk2 yien..
bahayaaaaa...hehehe

si ngokngek said...

wow,blog salah satu talian hayat ye dak..

kawan aku pun ada blog,tp tak pernah update,hahaa

D`littleye said...

nice!:D

ir yien 9897 said...

si ngokngek :

hahaha mesti dia jadi silent reader pada kawan dia yg lain :)

d'littleye :

:p huhuhu

lula said...

Blanjer nandos! Hahaha

ir yien 9897 said...

lula :

insyallah :) air ice lemon tea pun boleh.. :)

Abg Stalker said...

tu le..kdg2 bgs gk ada blog rojak ni.kita sumbat je sume cte.xde org marah kot,blog kita.klu apa2 jd pd kita ke,ada la ckit2 cerita tntg kita yg bole bt org kenang kn? :)