Tuesday, May 22, 2012

Kisah si Media Yang Berlagak Vs Blogger

Ini entry berusnsur kan kemarahan sikit ..
Yien cuba menahan jari yien untuk menaip entry nie ..
tapi masih terpikir2 lagi sikap media yang Berlagak....

Baru- baru nie yien telah di jemput oleh abang yien
untuk pergi  Pratonton Aku Ada, Kau Ada...

Terbitan dari Pencil Pictures share with MIG
Dan kelainan nyer di situ , Mereka hanya menjemput
Artis, Media, Blogger dan Fans,
Cuma Media berkongsi seat dengan Blogger..


Dialong si Media..


Media 1 : Wei kenapa tiba2 orang media boleh jadi ramai..Pelik "sambil buat muka kerek"
Media 2 : Alar campur dengan budak2 blogger,budak blogger dah kebas semua seat..
Media 3 : Kalau campur macam nie, takder semangat aku nak tonton... "jum balilk lah wei"

Apabila start filem Aku Ada, Kau Ada

Media 1
: Ish cerita apa nie.. tak best pun
Media 2 : Sedih nyer cerita nie... tak best langsung,
Media 3 : Hahahaha.. tak kelakar pun... buat malu jerk...
 
                      "Mengangu pikiran positf saya untuk menonton filem tu"
    Media kutuk artis pandai.. tapi diri sendiri nyer sikap tak pandai cermin..lalalala..

Pic Hiasan (^_^)

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

20 comments:

sis92 said...

kahkah kantoi..apa kata hantar email ni pada media..baru lah masyarakat dan retis tau siapa mereka kahkah..
bajet sungguh , macamlah bagus sgt grrr

eima said...

adek ujang vavavava
lain kali amik je gambo ..ko plak bajet media ..kasi up diorg nye gambo ...hehehehe

ir yien 9897 said...

sis92 :

hahaha... ini sesetengah media lah..
yang bajet famous juga...

ir yien 9897 said...

eima :

media yang melodi and galaksi tu releks jerk.. cuma media yang bajet dier berkuasa tu yang kerek....

Nurul Akmal said...

Akak pun kena dik.. tapi tak sure lah yg belakang akak tu media ke ape.. Bengang jer.. kita tgk movie kat depan dia dok buat movie kat belakang.. Benci betul..

Sabor yer budak comel.. ;)

ir yien 9897 said...

Nurul Akmal :

hehehehe.. akk duduk jarak 2 seat dari yien.. yang depan kita tu media kak.. sebelah kanan yien tu media...

membebel kutuk cerita tu.. bila depan artis.. bodek GIlaaaaaaaaaa

Ieka Luvika said...

klu akak ade akak tampo seko2.. tapi pastu akak lari la kekekeke :p

spoiled je depa ni. sabar ye cyggg

ejulz said...

sbb segelintir pihak media camni la mmburukkan nama media.. bak kata pepatah, kerana nila setitik rosak susu sebelanga.. pada ejulz x semua pihak media bersikap camtu.. masa ejulz join kursus wataniah dulu ada gak campur ngn geng2 media.. diorang ni sempoi sgt.. siap buat artikel pasal grup kitorang.. hehe..

Myra Jay said...

Macam2 perangai orang, entahlah..
Tp kalau kat panggung dok bising2 camtu mmgler geram kan..

ir yien 9897 said...

Ieka luvika :

kalau akk ada.. mesti akk terus report jerk kat pengarah filem tu kan..hehee

ir yien 9897 said...

ejulz :

yerp ejulz sesetengah media jer camni.. terutama media yang takder nama...

Myra Jay :
cerita tu daripada best terus angapan kita jadi tak best kan

Lea Isnawi said...

ulasan cter ni?

best tak?

SP (spudinpunya) said...

tak boleh macam ni http://www.spudinpunya.com/2012/05/media-pandang-rendah-bloggers.html

lovely said...

salam dik akk follow adik..

hyz said...

pergggghhh retis... dapat p tayangan perdana tu..... tp media ni mmg tu lah kijenyer... eh tapi kn, rasanya citer ni pun mmg x de besh mana pun...

ir yien 9897 said...

Lea Isnawi :

kureng best..tapi boleh lah :)

SP (spudinpunya):

thankz wat entry utk kami :)

ir yien 9897 said...

hyz :

hahaha.. tengok dulu baru tahu..
media tak der isu, duk mngata org jerk..lalala

CikMai said...

dlm panggung pon duk mengutuk filem..aisehhhh...

Liza @ Adzriel AB said...

depa rasa tercabar dgn blogger sebab dulu depa buat salah, bukan ada sapa nk tegur.. la ni dah ada blogger nk komen.baru depa rasa apa perasaan artis yg kadang depa dok kutuk dgn kisah2 tak benar, mana yg tak benar le.. kalau benar pun kadang tambah asam garam lagi. itu pun masih depa nak kerek. emo sikit le yienn.

sutera bidadari said...

media penuh dengan drama... tu mesti baru nak naik... sbb tu berlagak sesgt... oopppss..