Sunday, May 13, 2012

Persediaan Konvo !!!

Akibat tiada persediaan untuk Konvo..
Last minute baru nak baca syarat-syarat pakain untuk Konvo

So bila gaji dah habis baru tergedik2 nak bayar yuran konvo
Beli pakaian,kasut,tudung untuk Konvo...

Sedih nya..Konvo yien sama lak tarikh,masa dan jam dengan si Pancar
Cuma yang berlainan adalah tempat kami Konvo..

Si Pancar Konvo di UITM Shah Alam
Si Gadis Konvo di Politeknik Sabak Bernam

Menahan Baran Menuggu si Panas VS si Pancar

Lokasi Pilihan Kami Shopping Barang Konvo
semestinya memilih cara perbelanjaan yang jimat
Di Nilai 3 "sangat lah berbaloi"

Cuma terasa cuaca yang panas terik "berpeluh satu badan"
Lagi-lagi kalau shopping ngn Si pancar,dier punya lah cerewet dalam pembelian..

Selalu perempuan jerk yang Rambang Mata..
Tak sangka si pancar lagi cerewet berbandi si gadis...
Bangla kat kedai tu nampak macam dah angkat kaki nak sepak pancar saya tu..hehehehe

MotiF: Konvo tampa Pakwer boleh di atasi lagi kesedihan..
             Konvo tampa Parent..Macam nak kering Air Mata di buat nya (T_T)

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

9 comments:

Cik Awin said...

yin konvo 17-20/5 ni erk kat psis?

ir yien 9897 said...

cik awin

yerp..kenapa sama Poli ker ?? :)

Cik Awin said...

akak senior dah...time akak tu konvo kedua sejak poli tu bukak ;)

ejulz said...

tahniah konvo.. kesian xde pakwe teman.. xpe parent leh temankan.. :)

ir yien 9897 said...

Cik Awin :

owh.. hehehe.. akk dah makan garam dulu lah nie..hehehe

ir yien 9897 said...

ejulz :

thankz.. but parent kita pun tak dapat pergi konvo kiter.. :(

Reena said...

yien..jumpe la kte kt knvo nnti..yien kos ape??.. kte dsk..nnt take pic same ... :)) ..

ir yien 9897 said...

Reena :

hai .. sama2 konvo..jum lah kita pergi teluk batik sama2..

yien pun kerja 3 hari jerk..hehe

apa2 hal add FB yien yerh..leh bincng2 :)

ain dzaya said...

da grade! congrtaz yien :)

"Ooo.macam ni rupanya lelaki...gurlish sekalian sila berhati hati!".