Thursday, May 31, 2012

Kenal kereta Berbanding Tuan nyer !!??




Kisah nyer..Yien cemburu dengan kereta a.k.a Merpati Putih


Coz dier lagi kacak berbanding yien..he3x

Baru-baru nie yien mengenali seorang rakan blogger Reena
dier menegur yien pada entry Persedian Konvo!!! 
Kebetulan dier konvo sama tempat dgn yien.."selama nie tak pernah kenal pun"


Then kami pun berjumpa lah di poli..
Dier tegur yien dulu.. terkezut yien "yien pemalu orang nya"

kisah nyer :
Lihat jawapan nyer.. Kenal Merpati Putih daripada yien..hehehe

Sebenar nyer, Dah ramai rakan yang jumpa yien
tegur yien sebab mengenali kereta a.k.a merpati putih ..huhu

Sadissss..kalau macam tu yien kena lah gendong merpati Putih tu =))



MooD: Kan best kalau ada orang mackup yien macam Merpati Putih he3x =)


Terima KAsih Merpatih Putih Yang Banyak Berjasa dengan yien dan kawan-kawan.

Yang paling yien takleh lupa.. Merpati telah menjadi Bilik sewa pada malam Konvo
Sebab musabab rumah sewa yang kami duduk sangat pAnas...
Kami tido dalam Merpati Putih ^_____^ (especially Liyana--->> ))




Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

13 comments:

ejulz said...

retisss la katakan.. hehehe

Lea Isnawi said...

untunglaaa ade merpati putih

Azee Hana said...

comelnye name,,merpati putih..haha

ir yien 9897 said...

ejulz :

retis lah sangattt..huhu :)

ir yien 9897 said...

Lea Isnawi :

merpati putih... dah macam bestfriend tau..huhu

Azee Hana :

comel macam kereta dier kan..huhu
best nyer dier di makeup :(

Cik Awin said...

pic yg last berbju konvo tu dok posing kat BNO erk?

ir yien 9897 said...

Cik Awin :

betul2.. kat BNO.. :)
besttt... (^_^)

johari said...

i follow u.nt follow sy ok..

eima said...

untung blajar2 pun dah ade keta .... siap ade nama tu ..hehehe

Reena said...

malu la plak kite..ekekeke... jd bilik swa eh..hahha

ir yien 9897 said...

Reena :

salam kenalan reena :)

yerp kami tido dalam kereta :)

ir yien 9897 said...

eima :

yien dah setahun
kerja pun kak :)

Leadership Developmant Training said...

kunjungan gan .,.
Menjaga kepercayaan orang lain lebih penting daripada membangunnya.,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.