Thursday, February 23, 2012

Alhamdulilah saya masih bernafas Ya ALLAH

بسم الله الرحمن الرحيم
Bersyukur pada yang esa, kerana saya masih hidup di dunia yang nyata,
idup didalam agama yang benar iaitu islam

Berterimakasih kepada kedua ibu bapa saya yang telah membesarkan saya
dalam keadaan sihat dan berjaya di dunia

Saya bersyukur dengan nama yang diberi oleh parent saya NUR ILLIYIN
yang bermaksud CAHAYA KITAB YANG TERTINGGI DI SYURGA

tEtapi saya kecewa dengan diri saya sendiri tidak mengunakan
maksud nama yang amat suci mendalam itu pada diri saya sendiri

Maaf  mak saya gagal menjadi anak yang solehah
Banyak membuat mak sedih =(
Saya sayang mak sampai ke liang lahad..

Ampunkan ku ya Allah
gagal dalam mengerjakan perintah mu
menjadi umat islam yang tak berguna... =(

Illiyyin : merupakan kitab yang mencatat segala perbuatan orang-orang berbakti, yang disaksikan malaikat-malaikat yang didekatkan kepada Allah, firman Allah s.w.t.

MooD : Beryukur dan Bersedih atas kejahilan saya.. =(
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

7 comments:

yaya_flanella said...

illiyin nama yang sangat cute okay? org yang nak sebut nama illiyin juga secara automatik akan terbuat muka babyface. haha

syafiqakarim said...

tiap pagi bila bangun jgn lupa sebut
alhamdulillah sebab di beri nafas hidup dan kesempatan taubat.


sijjin pula buku yg menghimpunkan dosa dosa :)

aimaniman said...

semua orang memang banyak buat silap,..dan mudah lupa, sebba tu kita mestilah sentiasa saling mengingatkan sesama manusia.. nama yg cantik secun tuan nama...
salam kenal dan dofollow sini...

ieda said...

salam kenal dikk

alhamdulillah kita berpeluang membuka mata menikmati keindahan dan kejadian allah .. insyaallah ;)

Abg Stalker said...

kita biasanya gn nama pendek yg x de makna pun kn.

Diyana Norman said...

kita boleh berubah.. :)

Hatoru Bisco said...

sangat suke entry ni :D
nama saya pon illiyin jugak :D tp xde nur.. illiyin je :DD tak sgke ade org name same :)

btw jemput lah lawat blog sy..

http://hatorubisco.blogspot.com/

kalau sudi, followlah skali :D