Wednesday, February 22, 2012

saya sooka makan !!!Oh Baucer Ayammas

croockkkcrookkkk "bunyi perut yang bergendang"
jam di dinding baru menadakan jam 10...

Apa yang perlu buat...."takkan tdo"
So bising lah kat office tu "buat pelbagai ragam"
LApaR...LApaR....LApaR....LApaR. " mcm org gila menahan lapar"

Ada ibu angkat yang memahami hati perut si anak yang mengada2  nie..
Yien meh sini akak ada baucer ayamas,jum kita makan..
yahoo...comm .....sepantas kilat yien ambil baucer tu bawa lari

Ok jam baru 11.30am "belum masa untuk lunch"
so membajet kan diri pergi untuk takeaway



study cara mengunakan baucer ayamas dengan berkhemah
save bajet.. yang penting berbaloi (^_^)

Saya hanya mengharap untuk makan ,... takder den nak study lagi pasal baucer
yang penting perut den berisi dengan secukup nya..hehehe

So nak juga cerita yang
waiter dier sangat kerekkkk "ok bye"

ini lah satu-satu nyer ibu di office saya (^_^)
 
saya sedang menati kehadiri seekor ayam..arghhhhh lazatttnyerrrrr.. :)

last story "ayammas Sedap ker!!!" hahahaha


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

10 comments:

Afiq Yassin said...

hu3.. lepas ni boleh buat bajet 2013 pula

Diyana Norman said...

ayamas sedappp! suke sos die!

ir yien 9897 said...

afiq yassin

wah nie awal tahun,,lama lagi tu simpan bajet.. :)

ir yien 9897 said...

Diyana norman :

eh2 tadi tak rasa lak sos dier..
ayam dier sejuk..huhuhu

fizafantagirO said...

wahh syedapnyaa.. perut sy pun tgh crockkk crockk nih ..

Saddila said...

aumm!! seekor tu. sedap lak ai -_-

Princess Feyqa said...

sedapnyee ayam tu nmpk hee

Nyamuk Terbang said...

nak sikit!!

ir yien 9897 said...

fizafantagirO :

eh perut akk kena lh bunyi lain..mana leh sama ngn kita :)

ir yien 9897 said...

sadilla :

sekor mkn tiga org..mmg bnyk lebih :)

Princess Feyqa :

actly tak sesedap kenny rojers..hahaha