Tuesday, February 28, 2012

Kisah Langkawi

Musim langkawi ker tahun nie.!!!
Kebayakkan kawan yien semua kecoh nak pergi langkawi tahun nie
So secara tiba-tiba dan secara tak langsung..

My mum ajak yien pergi langkawi
Hari jumaat nak pergi langkawi, Hari khamis baru my mum ajak "last minute"

So kelam kabut lah nak packing beg "nak g dating pun tak sempat"
Entah2 my mum ajak-ajak ayam kot...huhuhu

So tempat pertama yang yien nak pergi..
Ofcouse lah CABLE CAR kan =)

macam kat atas awan kan "sonok lak ai"

series panas sangatttttt"takder angin pun :(

Time first my mum offer nak pergi naik caBLE cAR..
Yien taknak,sebab dah naik 2 kali,naik tangga dier mmg rasa nak pengsan lah tinggi nyer

Tapi di sebab kan si pemandu pelancong import dari thailand tu cakap
Harga Cable Car akan naik dari RM15 - RM 30 "mahal tu"
pemandu pelancong yang terbaik "layanan penuh kemesraan"

Tapi dalam kebaikan orang langkawi.. ada yang menghangat kan yien dan rakan2

iaitu casher dekat kedai ismail group , idaman suri dan kedai2 lain
"semua cashier tak pandai senyum" sabar jerlah..
yien ngn akak yien siap nyanyi "senyumlah senyum lah ahai cek mek molek"  

saya tak suka pergi idaman suri "sebab ada pinggan mangkuk jerk"lalala

P/S : kalau saya di beri pilihan nak bercuti ngn kawan2
saya tak nak pergi  PULAU LANGKAWI


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

7 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

seronoknya! :^D

ir yien 9897 said...

tak seronok..tettt..huhuhu

amy syahiera said...

haha . amy pernah pergi idaman suri .
SUMPAHH ! memang bosan ,
err , gayat la nak naik cable car :D

syafiqakarim said...

xpenah g langkawi.
dan nak pegiiii

D`littleye said...

perhentian! or bali okay :D

ir yien 9897 said...

amy syahiera :

bak kata my mum dah khawin nnti baru kita nak pergi idaman suri :)

ir yien 9897 said...

syafiqakarim :

tak best pun langkawi..ops..hehe/

D`littleye

jum pergi..kumpul duit dari sekarang : )