Thursday, February 9, 2012

Tak Salah Jika Perempuan Yang Memulakan Dulu !!

Perkara yang comel dalam angan-angan yien
dan pernah juga  yien lakukan time zaman kanak-kanak dulu kot!!

Mengorat lelaki yang pemalu..

Suka tengok laki yang pemalu ni apabila membawa diri...
sikap nie agak kejam bagi sesetengah pihak kaum adam.. "sorry" =))



mengayat untuk permulaan (^_^)

Wau dah terapat (,"(",)

Bila dah pandai berjalan...
tak memerluka gendongan dari orang lain lagi :)

Lagi lah bebas nak mengayat
Maaf sekali lagi bagi pihak lelaki yerh =))
Berkorban apa sahaja!!


Ini sambungan entry

Perigi Cari Timba !!!


Sumber pic : Anak buah saya sendiri..  (^_^)
                      "ayat rekaan semata-mata"
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

7 comments:

Zabid9897 said...

Zuyyin Eimanina mintak Royalty. hehehe(",)

KAMIHIDUP said...

hahahahaha.

syamy said...

haha , comel anak buah kamoo tu .
memang lahh tak salah ,
tp kan agak malu gitu .
haha :D

Lea Isnawi said...

x salah tapi berpada2
jangan over sudah

ZWAN SABRI said...

zaman lani, org dah x kesah dah klaw pompuan yg ngorat laki.. btw cutelah pic2 suma tu.. HEHE

aizadalias said...

yg budak last tu tarik hidung nk bg mancung ke?hahaha

mas saari said...

akak dulu pun ngorat husband akak! tak salah sebenarnya, tapi janganlah nampak over sangat kan? heheheeee