Sunday, February 19, 2012

Blog Virus !!!!!??

Assalamualaikum
Kemarin punya cerita.."tentang si virus dengan kehidupan yien

Digempar gempur kan dengan keadaan FB saya yang tak seberapa sihat di
mata dunia... :(

Natang apa lah yang keluar nie... "muka dah kerut seribu retak"

Try kat semua PC yang berada di sekeliling yien.. "sah mmg FB yien jer yang tak leh on9"
Seram2 sejuk jerk yien..Perkara pertama yang yien risau "takut lost contack ngn Kawan-kawan lama"
LamaN sosial nie jer lah satu2 nyer tempat berhubung ngn kawan2 lama.. nAK mengharapkan Twitter.
Beribu tahun pun yien login twitter jumlah kawan tang tu jerkkk!! :(

Then lepas dah baik pulih "sihat walafiat FB yien"muncul lak berita yang mengugup kan jantung yien
Blog kesayangan saya di simbah Virusss !!!!  =((




P/s : Tq kawan2 yang sudi menjadi silent reader blog yien =))

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

8 comments:

biela bell said...

haishh..masalah tu..huhu..

semoga blog dan fb dapat sihat semula spt biasa.hehehe

ir yien 9897 said...

Alhamdulilah dah sihat FB and blog yien...

tq yerh :)

Ieka Luvika said...

comel je yien tulis "blog sy x berdosa" hihi :)

ir yien 9897 said...

Ieka Luvika :

sayangggggg blog nie,.. walaupun tak seberapa.. :) huhuhu

KAMIHIDUP said...

uish!!

hafiz hafizol said...

untunglah ade silent readers !!!

ir yien 9897 said...

KAMIHIDUP :

:( sedih sangattttt

ir yien 9897 said...

hafiz hafizol :

setiap blog mesti ada silent reader yg tertentu :)