Tuesday, August 7, 2012

Iftar bersama MiG 2012

Wah Berabad yien membiarkan entry iftar with MiG
dalam save blog yien nie..

Sebab musabab lambat nak publish entry nie
semestinyer tak meriah dan tak menarik
jika tiada hiasan gambar yang yien nak lampirkan kat blog usang yien nie..
Gambar semua kat angah yien.. "pencopek negara"

Mula-mula agak tekad juga lah malas nk post pasal iftar with MiG
cOz dah lama sangat..perasaan malu berlonjak2 ketinggalan di persimpangan..

Di sebabkan kawan2 mendesak "desak lah sangat"
Memaksa yien ceritakan juga pasal Iftar MiG nie...

So secara ringkas nyer..
Yien dalam kemalasan rasa nak copy paste jerk ayat dari blogger yang
yang hadir dalam Iftar bersama MiG nie.. (^_^)

so korang baca lah kat blog nisa kay , syafiq rosli & ujang

Ok layang gambar artis yang turut hadir ke event Iftar bersama MiG

Paling yien suka "Diana Amir" siap masuk kat blog beutifulnara lagi pic kami"

 Mami Nora Danish (:


Dik Wawa Zainal yang berlesum pipit "comel"

Bersama Jejaka MiG (:


Selera makan yien sangat lah kurang kat sana..
coz excited sangat suasana kat situ.. (:
Paling yang menyeronokkan yien... Dapat ampau dari Mejar David Teo "masyuk"


--------> MooD Nak Beraya <--------



Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

6 comments:

Faizul Osman said...

memang best lah dpt jumpa artis, makan free siap dpt angpau lg...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/curik-minum-air-teh.html

Phat said...

byk x ang pow david teo bagi

ir yien 9897 said...

Faizul Osman :

makan free tu yang jadi tak selera tekak..bila perassan lagi kuat dari nafsu makan :)

ir yien 9897 said...

phat :
Banyka yang dapat....
tapi di rahsiakan atas sebab2 tertentu :)

ejulz said...

x ajak pun.. huhu

ir yien 9897 said...

ejulz :

ops tiba2 sengaja terlupa nak ajak ejulz..hehehe