Sunday, August 12, 2012

Iftar di Wong Solo Bangi

Semalam yien di invite oleh kawan kolej iftar di Wong Solo..
Dengan bebesar hati nya, yien join this event..
Sebab musabab nyer.. mereka adalah kawan yang yien
kenal selama 6 bulan sahaja..tapi rapat nyer dah macam sibling..

Terharu lah mereka dan mereka mengingati yien yang kecil jer dalam kehidupan dorang..
.Mujur event dorang berhampiran dengan rumah yien
Kalau tak,,mmg tak pergi pun..hahahahah


Yang hadir pun tak ramai..
Mood kecewa memang lah jelas terserlah di muka yien..

Tapi bila di pikir kan..tak sampai 3 hari pun dorang nyer rancangan nie..
Ini semua rancanggan last minute jerk..
tapi boleh lah tahan, tak lah sikit sangat... hanya dalam 3 hari jer rancangan nie berjalan
boleh lah juga memnuh kan satu meja di Wong solo tu..hehehe


After event kami berlari menuju ke putrajaya..
Tarawih agak nyer..hehehee..

Then berbincang untuk event seterusnya, di Pulau..
Pulau apa yang terbaik di malaysia yerk???????

Ok mood tak sabar menunggu event seterusnya...
tak malu lak yien"yien orang luar jer dalam event nie" :)


Makanan yang kami order semua nyer tak habis di makan..
sebab gelak kami yang tak henti2 telah menguasai kekenyangan kami.. he3x

Wong solo telah menyediakan set ayam penyet yang lebih mura..
satu set hanya merangkumi RM 10.90 sahaja..

Sapa2 yang bercita2 nak iftar kat wong solo nie..
sila lah booking sebelum kul 4..
Kalau tak nasib korang kena makan kat atas lantai ... ok done (:

p/s : Kepada BFF saya yang tak datang tu... I miss u Fayad,Wanie and Asmaa =(


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

10 comments:

Hidayah Bach said...

tak mau review pasal makan ke..?
ok ke tak..

kot ok ble rekemen la..
:)

Phat said...

wah best kan kalo iftar ngan kawan2 lama ni

ir yien 9897 said...

Hidayah Bach :

yerlah yunk... lupa nk review.. sbb update entry ni terkejar2 masa..heheh

ir yien 9897 said...

Phat :

tahu takper..tp lg best klu tgk kwn tu dah khawen kan :)

SoLy SoLicious said...

yien! heee... bile pulak kite nk iftar same2 ni..heee

zatie amir said...

like like like like like like... like like 1000x.. heheh.. pasni rancang sebulan or 2 , 3 bulan awal.. mesti semua pegi.. heheh

ir yien 9897 said...

SoLy SoLicious :

yien on jerk..
awak lah kan bz belajar..
pelajar cemerlang kan :)

ir yien 9897 said...

zatie amir

wahhhh aty...banyak like yang aty bg...hehe boleh juara like nie..

ok insyallah lepas nie ramai lah yg join :)

eda shuid said...

boleh tak nak tanye,, sebelum kol 4,, tapi start nak kol pukul bape ye,,sbb kite kol dlm pukul 10.30pg xde angkat lagi,,heheheh..ke awal sgt?plss info me,,

ir yien 9897 said...

eda shuid:

better u bokking after kul 1pm
mmg kalau call line bz..so after kul 4 selalu nyer dah full.... :)