Sunday, January 29, 2012

Saya sayang awak bila awak jadi suami saya!!

gong xi fa cai untuk si dia
selamat tahu baru cina my love =)he3x

maaf lambat wish .. baru berpeluang nak update entry
saya telah menghasbis kan cuti saya sepuasnyer di melaka...

ingat yerh my love
gaduh itu hanya lah gurauan manja bagi pasangan kekasih =)
Tolong beritahu si dia, cinta agung adalah cintaNya..
Tolong beritahu si dia, cinta manusia bakal membuatnya alpa..

Perkhawinan ada lah target kita yang utama

Sabar menempuhi segala ujian dari nya..
Kita hanya perlu berusaha dan berdoa
Paras Rupa kamu di ketepikan "even kamu memang enserm di mata saya"
Keikhlasan kamu di utamakan

Lelaki yang HANDSOME adalah lelaki yang menghormati wanita
sama seperti dia menghormati ibunya.

Sayang tidak boleh di paksa. Sayang datang tanpa perlu bermohon
dan sayang akan ghaib walau sehebat mana seruan anda.

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

8 comments:

Aini Azman said...

pkwe awak chinesee ke??=)

ir yien 9897 said...

Tak lah .. darah cina jerk :)

ZWAN SABRI said...

errkkkkk.. chinese ke malay ni? btw, so sweeeeeeeeeet.. :)

KAMIHIDUP said...

amin ya rab. :)

ir yien 9897 said...

ZWAN SABRI :

darah cina...
bapak die cina..
thats y dier terpaksa celebrate dengan nenek cina dier

ir yien 9897 said...

KAMIHIDUP

Thank you :)

Ieka Luvika said...

ecece :D yien, kawenla cepat! yien kna kawen dlu sebelum akak kawen tau. tau tau! hihi :)

ir yien 9897 said...

akk dah bertunang..
retis gitu :)