Tuesday, January 3, 2012

"Accident"!!!! (Merpati Merempuh Melaka )

Di sini yien nak jawab segala soalan kawan2 yien
yang bertanya kan dekat FB yien tentang kereta yien..

Terima kasih atas prihatin kawan2 (^_^)
Kisah Sebenar, kereta yien nie tak accident  pun..
Ini masa yien dengan kawan2 nak celebrate new year..

Masuk simpang ke mahkota prade, jalan nyer JAMMED..
2 jam tak bergerak.. Kereta sekeliling kami semua dah mati kan enjin...

So jam tangan dah menunjukkan pukul 3AM...
Nampak lak longkang bersebelahan kami...

Keputusan kami, susun batu kat longkang tu banyak2
Untuk keluar ke jalan sebelah..
Di bantu Hampir 30 orang yang baik hati di situ,



Ada amoi tu tangkap gambar... "nak update blog juga lah tu" hehehe

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

12 comments:

KAMIHIDUP said...

KAMI malam tu tidur kat kampung, seronoknya. hee.

ir yien 9897 said...

hahaha
kalau tahu jadi macam nie..bek sambut kat kg jer..huhuhu :)

nurul shuhada khalid said...

dasyat yien nasib xde apa2 gn kete

ir yien 9897 said...

alhamdulilah selamat..
kalau tak nangis air darah yien kat situ,.,.hehehe

Finaz Jaafar said...

tengok gambar macam eksiden..aiyaakkk nasib baiklah takde pape

BeloG MTT said...

Brutal betul anak dara sorang ni bawak kereta. Sanggup redah jugak nak elak jam punya pasal yer. Sian merpati. Hukhuk

ir yien 9897 said...

finaz Jaafar :

huhuhu... gambar jer tergempak sikit.. :)

ir yien 9897 said...

BelonG MTT :

HAHAHA... sebelum mak membebel kat umah.. redah jerlah jln penyelesaian :)

mohdhazlan Dreadlock said...

dasyat2 ..ish2

dja_amiensukhri said...

takpe, sekurang-kurangnya ada alternatif nak kua dari kesesakan tu kan.. :)

ir yien 9897 said...

mohdhazlan Dreadlock :

heheehe :)

dja_amiensukhri :

bijak tak kami.. :)

Picoz Shupalula. said...

whoaaa. menarik. hihi. bagus.