Thursday, January 19, 2012

Pra tonton Sumpahan Kum Kum Best

Assalamualaikum Kum Kum


Semalam punya semalam.. bertempatkan di subang parade, tanggal nyer 18 januari 2012
Yien telah di pilih oleh angah untuk menemani dia menonton Pra tonton Sumpahan Kum Kum ,
Bila yien tengok trailer Sumpahan Kum Kum memang best gilerrrrr..

Pandangan yien tentang Sumpahan Kum Kum

Cerita dia memang seram... sepanjang jalan cerita dier memang tidak membosankan,
membuatkan kita sendiri akan tertunggu-tunggu apa yang akan berlaku selepas nie
"tak dapat agak cerita dier"....

Reakreasi yien masa tengok filem nie.. sepuluh jejari yien berada di muka yien.. "takut mehhh"
then berbirat lah tangan orang sebelah yien  kena genggam tangan kuat-kuat..

Filem nie membuatkan anda terbayang-bayang bila anda keseorangan di dalam kereta,bilik dan rumah..
Wah sampai hari nie, yien takut nak pergi tandas sorang-sorang... =))

Sejujur nya kebanyakkan filem MIG yang yien tonton...
Filem Sumpahan Kum Kum memang paling terbaik dan serammmm
yien nak bagi 10/10++ rating lahhhh....

Tidak di galakkan menonton bersama pasangan kekasih "takut terpeluk" hehehe

Barisan Pelakon Sumpahan Kum Kum

Best...best... sangat best... ...
Pelakon-pelokan nya pandai memaikan peranan mereka Menjadi cerita sangat real...
Paling yien suka kat  filem nie  scene yang last sekaliiiii
Terkejut n terkeluar jantung yien.. jahattt nyer ceritaaaa..

Pelakon yang paling terbaik pada scene akhir filem nie...



P/S : Sesiapa tengok filem nie, kalau tak jeritt... yien belanja dier tiket pra-tonton MIG yang lain.. (^_^)

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

11 comments:

ZWAN SABRI said...

wah! macam best jer.. ni yang rasa cam nak tengok nii.. :)




New Entry : Hidup Hanya Untuk Peperiksaan?

Fixx said...

tgk cover movie mcm seram.. nak gi terjah tengok ler leps ni

ir yien 9897 said...

Zwan sabri :

yerp mmg besttt :)

bukn macam..huhuhu

ir yien 9897 said...

Fixx :

tgk trailerr dier dah tahu mmg seraaaaaammmmmmmm

izfanora said...

mcm best je yien..

pic barisan pelakon tue tak tahan.. ada sorg tue pegang watak apa yer ? :P

Saddila said...

kompem dila tgk dgn tuttt nnt :))

ir yien 9897 said...

izfanora :

memang best :)

hahaha yg baju biru tu pegang watak penyibuk jadi kawan hantu :)

ir yien 9897 said...

sadilla :

hahaha tgk dengan abg kandung lah dik :)

yaya_flanella said...

mmg tak la yaya tgk cite seram. huhu

Fikri said...

Peh.. bergambaq ngn artis. :D

ir yien 9897 said...

yaya

alar tgk lahhhhhh
suh kechik teman..
mesti best... serammm :)