Monday, October 10, 2011

FLAMING STEAMBOT,SUNWAY


Di sini lah tempat favourite yien dan officemate yien melantak..
After kerja ktorang akan berlumba2 ker sunway 
Untuk memastikan ktorng dapat tempat duduk, coz sangat ramai  gemar kan tempat nie,

Tips untuk berbaloi makan di sini
Kepada si Kurang Makan,
Sila membaloi kan perbelanjaan anda dengan seadanya,
Bayar mahal2, tapi makan sikit....

Kawan yien memberi tips ini kepada si kurang
makan mcm yien ..hehe
So apa yang perlu yien lakukan untuk membaloikan
pembelanjaan yien

Yien melantak lah KETAM sebanyak yang mungkin :)

Ketam jer pilihan utama yang yien makan, =)

Selain makanan yang lain

jangan percaya dengan pic nie..
konon kawan yien nie pinggannyer  kosong


Tapi di sebaliknya..
JENG..
JENG...


Pinggan  yien yang kosong bukan kawan yien tu.. :)
hehehehe..

saya cayang awak Azi =))
hehehehe..

Sebelah Meja kami ada sekumpulan keluarga..
Seorang anak kecil lelaki Membaca Doa sebelum Makan sekuat2nya
Tetapi si Parent dan Sibling yang lain buat tak tahu jerk..
Ciss... takda perasaan langsung itu Parent..


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

14 comments:

hani syahida said...

berapa RM? next time haruslah ajak akak dgb kak aff kamu tu! hee

ir yien 9897 said...

Hani Syahida :

RM 56.40 dua orang..
hari tu pergi dengan abang sham n abg nazrul juga kak.. ok nnti kita ajak akak hani and akk afzan :)

SoLy SoLicious said...

yien, mkn xajak.....heee

ir yien 9897 said...

ops sorry yien dari UPM terus ker flaming, bkn dari UKM.. hehehe

Puan tia said...

lamanya xmakan kat sini...:(

ir yien 9897 said...

jom2 kitam mkn sama2 :) hehehe

Mama Gee said...

sedapnyaaa...naseb baiklah dh kenyang ni...

AnAk dEneSor said...

eh x pena tau pong.sedap x?nk g la nanti

ir yien 9897 said...

Mama Gee :

sangat sedap..makan sampai puas :)

Anak dEnasor :

nanti kita wat gathering yerh kt cni :)

Adzrien Shoppe said...

ingatkan makan tak pandang kiri kanan dah. yien tolong aminkan doa anak kecil tu..

sYafIk-wAy said...

perghhh best tuhhh , hehehe . mkn bnyk terus , muahahhaa

ir yien 9897 said...

Adzrien :

haah kak,sedih nyer tengok family mcm tu...

ir yien 9897 said...

sYafIk-wAy :

kalau nak bawak orang mkn kt cni, bawak kawan yg kuat mkn, baru boleh baloi..

Cik Eka said...

akak pon suka tempat ni yien..masa g bulan puasa dulu bestnya makan..sedap..mcm2 benda pelik x jumpa leh jumpa kan..hahaha