Thursday, October 6, 2011

Rupa2nyer Zack Zukhari Kawan Baik ku DULU !!


Godek nyer godek , bloger @ retis yang femes.
Tiba-tiba tersentap kat satu blog yang paling di minati
oleh blogger lain, terutama wanita kot :)
Zack Zukhairi !!!

Macam ku kenal mamat nie.. tapi.. "ilang ingatan"
yien blogger picisan tak kenal lagi blogger2 femes lain
tiba2 pikiran ku melayang jauh memikirkan
gaji bulan nie nak beli apa yerk
ok abaikan...

Pulang nyer yien kerumah ku syurga ku,
Angah ku pun berkata... Yien ko kenal tak
blogger nama Zack Zukhairi ??
Aduh kacau betul lah mamat nie, dari pagi,petang asyik ngngu
pikiran ku
dengan nama dia,
hmmm.. Siapakah Zack?? nama dah macam playboy..

Ok yien pun study lah Blong dia..,
di keheningan suasana yang indah, yien menumpukan perhatian
sepenuh nyer mengadap
blog si dia... penuh kesabaran ku "Older Post"
"Older Post" "Older Post"
entry dia memang semua best,
macam novel

Hah sampai ke satu entry nie... KAWAN BAIK  (tak nak bagi link)
sebab ada cita di sebalik entry tersebut
"jauh tak older post yien tekan "
Tergedik2 yien seketika, Depa buat entry pasal cek.. =)

p/s : Sambungan nyer nanti.. =)


Ok nak pergi buat senarai barang untung gaji bulan nie

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

14 comments:

Cik Eka said...

ohh nak link die..hehehhe

Ujang9897 said...

jadah apa ada sambung2

ir yien 9897 said...

hahaha jgn jeles..
nnti yien bukti kan
seakrab mana yien ngn zack :)

Novelgurl said...

kwn baek ? wah...

ir yien 9897 said...

Novelgurl :

Baik.. =) hehehe

Ain Atika Zailani said...

wahhhhh baru perasan kawan awak yeee.hahah ape lahh...

SoLy SoLicious said...

betuah pnye kwn bru psan si kawan tu blogger femes ha..haisshh

Ieka theLuvika said...

yien...aimisyuuuu ;(

Abg Stalker said...

hahaha..jht gle x mo bg link!nk srh ktorg pun 'older post' byk kli le tu.

ir yien 9897 said...

Ain Atika Zailani :

hahahha.. coz sy pun baru dlm dunia blog :)

ir yien 9897 said...

soly solicious :

kawan yg femes ,tak di kenali yien..hehe

ieka :

akk i miss u too :)

ir yien 9897 said...

Abg Stalker :

hahaha.. sila lah bekerjasama older post mcm yien yerh bang..hahaha

roq said...

lol....zackzuhairi junior aku kat kolej je kot...haha (betol ni, x tipu)

ejulz said...

maksudnya yien lbh femes dr dia.. haHa