Thursday, October 27, 2011

Pakcik VS Pakwer

Hari rabu 26/10/2011.. Hari raya siapa ????
hehehehe... =))

OK cuti itu indah, cuti itu menyeronokkan.. =))
Lokasi : Hutan Lipur Kancing :)

Semua orang kalau bercuti kesempatan
pergi berdating2 kan..kan..kan :)
klu yang tak dating tu mesti kemas umah...

Tapiiii yien..
berbalik pada kisah Pakcik VS Pakwer..
yien semalam Terkeluar dengan Pc@Pakcik

Sebab musabab keluar dengan pakcik
dia takder patner ngn pompuan,
"orang dah terlalu henserm.. pompuan pun takut nak dekat"
Kawan2 dia semua bawa aweksss... So terpaksa dia dating
dengan yien merangkap anak buah dia...

Pakcik bawa yien pergi tempat yang tak pernah
yien jejak.. I love Sungai.."kebnayakkn sg semua yien pernah pergi"
Tapi apa yang yien tak suka pada sungai adalah TANGGA "semput"

Kawan-kawan Pc yien semua tak percaya yang yien ni ank buah Pc
SeBAB-sebab Tak Percaya :
  • Yien dengan Pakcik Sama Baya
  • Bila Naik tangga semua Beg yien, Pkck bawakan
  • Setiap perjalanan, Pkck sentiasa dekat dengan yien
  • Perbelanjaan yien semua PkCk tanggung
    "even nak masuk tandas"
  • Di Protect dgn tegasnyer bila yin di ngangu oleh kwn2 PC
Kawan : Wei korang nie menyamar jadi Saudara yerh!!!
Pakcik : Jom lah tengok Carta Sasasusilah ktorang

Baru  yien sedar betapa untung nya keluar dengan Pakcik
daripada keluar dengan Pakwer.. he3x

Keluar dengan Pakcik tiada Maksiat hati =))
Thankz pakcik ku Midun.. hehehe

Kisah yien mengenali pakcik yang sebaya yien
di RUMAH SEWA MACAM AMERIKA



p/s : Terima kasih Pakcuuu.. =))

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

18 comments:

KAMIHIDUP said...

:)

BeloG MTT said...

Wahhh bestnya ada pakcik sebaya sayanggg ! :')

Miss Eiza said...

kite takde pakcik sebaya,tapi ada maksu umo dekat2...mmg sempoi ;)

Ujang9897 said...

gila

SoLy SoLicious said...

kim salam pakcik ^^

ir yien 9897 said...

MTT :

yerlahh syygggggggg..
saya kan anak buah awak :)

ir yien 9897 said...

missEiza :

wah kalau satu kepala best juga tu...

Ujang9897. :

sebuk lah .. angah bkn nk bawa yien g sungaiiiiiiiiiiiii

Abg Stalker said...

jgn dkt2,duk renggang2 bertambah syg ;)makcik ada x?nk booking p sungai la.haha

nuraziatulakma said...

wah midun pakcik yien ye :) kimsalam kat midun ye..bole la mira jd makcik yien ni hihik :D

ezzu said...

mesti seronok dpt pakcik yg mcm tu...
mcm dh sweet couple..hehehe"gurau jer"..

ir yien 9897 said...

Abag Stalker :

hehehe.. makcik semua dah tua2 lah abg :)

ir yien 9897 said...

akma :

hahaha.. Midun musuh kita tu...
rupa2 pakcik saya :) hehe

mujur lah dia baik..

ir yien 9897 said...

ezzu :

ops.. hehehe mmg lah sweet layan anak buah dia yang mengada2 nie :) hehe

Hiddy Asri said...

akkpn ada pakcik lagi muda dr akk (boleh bayangkan x? huhuhu)

Lea Isnawi said...

kim salam kat pakcik! hihi

hani syahida said...

wah..leh jadi pakcik angkat sayer tak? hehe

ir yien 9897 said...

hiddy Azri.. :

hahah lebih kuarng macam kita juga kaka :)

ir yien 9897 said...

Lea :

hahaha.... amboi.. nak kenal yerh.. :)