Thursday, October 20, 2011

Pesta Buku di MAEPS

Jumaat lepas yien dengan dak opis pergi pesta buku,
memilih hari jumaat sebab Mengharapkan
kaum adam takda lah kt pesta buku tu

Cuaca yang agak dingin berbahang seribu bahasa..
membuat kan semangat kami merundum jatuh ke longkang ..

Menaiki Bas Awan secomel kekanakkan..
Berdiri di celah tiang tangga akibat kesesakkan
pelbagai kaum mengejar untuk membeli buku,
Perghh ramai juga meminati BUKU ..

Sampai nyer kami ker Dewan Salji di Pesta Buku tersebut..
"Wahhhhhh... banyak nyer BUKU..



Troli takder..terpaksa mengitar semula
Kotak2 yang terbuang untuk di jadikan Troli Kami =)
"Sungguh kreatif  TROLI baru kami kan" =))
Bajet banyak yang hendak di balon..




Di antara buku pilihan kami, amat terpegun
sebentar dengan cover buku dia
Liplap2..sangat menarik, harga dia RM8 jerk,
sangat murah kan..sapa minat michael jackson,
yien nak hadiah kan buku nie,, "bajet beli jer kan"

Tengok kat belakang yien tue, ramai kan
orang shopping buku
kebanyakkan Bangsa apa minat baca buku???
ofcouse lah bangsa Cina, thats y cina ramai
pakai speck..hehehe =)
Melayu pula suka baca apa??? :)


Menarik kan buku Pilihan yien.. Sapa yang tak beli dia Rugi..
Isi-isi kandungan dia, sapa yang nak free boleh layari Blog yien jerk..
kalau rajin nanti yien taip Tips dia..hehehe :)

Harga buku Mahathir yg biasa kita tengok RM80 lebih tu..
di Pesta Buku Dia Jual RM18 ringgit jer "tak silap yien lah"
Conform Murah..

Jumlah harga yang yien habis Pulun buku2 tersebut hanya lah RM10
hahaha..kawan yien yang lain semua atas RM 50
"Rajin Sungguh Yien Baca Buku Kan " =p
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

8 comments:

KAMIHIDUP said...

seronok betul pergi pesta buku macam ni. :)

ir yien 9897 said...

huhuhu..murah bangat :)

Kartunis Damas said...

amboi borong sakan nooo...
kat mana tah nie?

aimie amalina said...

ya ampunnnnn
suke nyeeee kalau dpt pegiiii

Ieka Luvika said...

ok fine, saye sangat jeles! :(
padahal ika pun nak g tp xdo member :( huwaaaaaaaaa

ir yien 9897 said...

Kartunis :

nie dekat MARDI serdang :)

ir yien 9897 said...

Ieka Luvika :

sorry akk, akk tak msg yien pn :(
jgn marah yerh akk

Zabid9897 said...

Ihya 'Ulumuddin ado tak?