Monday, November 28, 2011

Hidup Duniawi

Ini entry sambungan dari Ada Apa Pada Cinta
Dengan besar hatinya yien merasmikan
Pelamin yang akan di tempah oleh yien dan future husband

No Couple, No Cry "gedix kan"
Di sebalik kisah ada apa pada cinta tu,
sudah terang menerang yien perlukan org yang
menemani di sisi,sudut  yien.. i love my mum (^_^)



Comel anak buah saya kan =))

Aku tidak ingin dipandang cantik oleh lelaki.
Biarlah aku hanya cantik di matamu.

Apa gunanya aku menjadi perhatian lelaki
andai murka Allah ada di situ.

Apalah gunanya aku menjadi idaman banyak lelaki sedangkan aku 
hanya bisa menjadi milikmu …

Duniawi !!!!
!
!
!
!
!
!
!
!
ini semua duniawi jerk!!! 


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

15 comments:

Finaz Jaafar said...

ermmm akak pun slalu pikir camni tau..akak nak single je skrg then ble tbe ms nye kawen tros..tp cmne ntah..

ubi said...

haha...gud2..gua pun sependapat..dats y title gua single lg.

Saddila said...

hikhik . amboi .
kahwin ajak dila , kak .
nanti tak nak bertunang la , nak terus kahwin :))

Selendang Merah said...

alala...sweetnya...nnt kawen ajak SM taw!

KAMIHIDUP said...

:)

ir yien 9897 said...

Finaz Jaafar :

eh2 akak tak boleh..
sebab akk sngt manja ngn bf akk..hehehe

ubi :

single dari sekadar hiasan jer kot :)

ir yien 9897 said...

Saddila :

insyallah.. nnti akk wawar kan yerh :)

Selendang merah :

eh2 bkn S.M nak khawin ngn ien ker :) hehehhe

SoLy SoLicious said...

hahaha..kene mandi bungo si yien ni..hehe

Abg Stalker said...

bawak beristighfar yien,, :D xpe..jgn risau,jodoh dr Allah telah ditetapkn. :)

GadisKasutConverse said...

jom kawen!

ir yien 9897 said...

SS :
baru lepas pergi SPA :)

Abg Stalker :

hahaha.. takda apa lah abg..
insyallah dapat yg terbaik kan :)

GadisKautConverse :

Jommmmmmmmm :) heheh

Phat said...

saya x de awek dah...sebab dah ada isteri hehehe

Lea Isnawi said...

betul tu. kapel tambah dosa
baik kawen terus kan. tambah pahala :)

ir yien 9897 said...

phat:

untung lah dah khawin..
semoga bhgia hingga akhir hayat :)

Lea isnawi :

betul2 :) huhuhu

cantekk said...

piwwit...is that??