Wednesday, November 9, 2011

Kenalan Blogger yang Terhormat

Sebenar hari ni yien sebuk sangat kat office, So singgah ke-blog sat,
nak uPdate entry yang tak seberapa ringkas..

Mood sekarang nak fokus pada kerj yang banyak tertangguh..
Wahduh...... lagi bapa hari dah nak masuk tahun 2012.
So kerja makin lama, makin terkejar2 nak di siap kan..
Takut  expired date lah katakan...

So di kesempatan ini yien yg sebelum ni tak seberapa "blogwalking"
blog korang,mereka dan anda sekalian alam  "bukan sombong"
tapi sebuk bekerja  terlebih waktu,jam, hari dan saat..

"yien bukan seorang pelajar tetapi seorang pekerja"

So kali nie yien nak sponser link blog korang kat entry yien di sini

follow blog otai..??
ini blog picisan lah akak  (^_^)  baru idup berblog dalam 7 bulan

Calon-calon yang terpilih "yien pilih secara rambak jerk"
  1. Kartini Kamal
  2. littleimie
  3. maya_mustwany
  4. ieqa 
  5. fazribook™
  6. cik buaya
  7. Surprisee 
  8. tomanuru
  9. azwa 
  10. fateen
  11. syaidatul


Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

16 comments:

hani syahida said...

blog 'cipisan' nohh

Fathiah Hamim said...

kerja leklok =)

mizzkechique said...

kebizian sungguh ni!!!

ir yien 9897 said...

hani :

tahnkz akk.. malu lak ai :)
akk meh naik atas tolong yien :)

ir yien 9897 said...

fathia hamid :

:) ok.. doa kan yg terbaik

kechique :

bz yg teramattttttttt

Abg Stalker said...

hai blogger otai! ;) nk signnnn..hehe

Ezad Skytech said...

hee...samalah kita..kadang2 tak menyempat nak belek2 blog..heee~

▪littleimie▪ said...

tq dear =P i loike hikhik suke2.. keje rajin2 wokey..

KAMIHIDUP said...

ceh, blog picisan konon, hee. :)

Azura @ cik buaya said...

wah2.. cik buaya pun ade ye :)

Miss Eiza said...

untungnyaaaa diorang lah =B

Kartini said...

picitsan? ekeke.
wawaa. tq blogger otai.
terharu maru :D
ngeee

BeloG MTT said...

Hamboihhhh bizi sakan yer.. ^^

MaYa MustWany said...

adess malu pulak..blog ir yien lagi gempak taw. anyway thank a lot.

Ujang9897 said...

blog kita takda ker..pomot la

♛RaRa♛ said...

no 7.Surprisee ??

oyeahhh!!saya calon yg terpilih T^T
wuu tenkiuuu.......^-^