Thursday, November 10, 2011

JUMAAT ♥ 11.11.11

Sebelum tu korang jenguk jam di Dinding, di HP, di Tangan
Pukul berapa dato harimau.. Pukul 11 kan,
"hah apa nie pukul-pukul?? nak kena pukul ker??"

So entry nie telah di publish kan jam 
11.11 a.m,11 minit,11 saat  "kecuali pada jam yg rosak"

Yien pun nak juga simpan kenangan bersama
11.11.11
mcm korang buat

KHAWIN : Muda lagi takkan yien nak khawin?
                          "pakaian dalam pun mak belikan lagi"


TUNANG : Seriously my mum tak benar kan yien tunang,
                          "kena nikah terus"



BIRTHDAY : Time dalam perut lagi yien sendiri dah pilih 01/08/1990
                       "untuk melihat dunia"

COUPLE : Dah bina selama 2 Tahun,lama untuk nak mengenali si dia
                  "takkan nak mula semula"

So apa lagi yg yien nak simpan kenangan pada
11.11.11
kat entry nie...

Lain tak bukan  yang yien akan simpan kenangan sampai ker
anak , cucu,cicit yien akan lihat adalah lah..                          

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
  بسم الله الرحمن الرحيم

SYUKUR ALHAMDULILAH
INSAN YANG BERNAMA NUR ILLIYIN BT ROSLAN
MASIH KEKAL HIDUP DI DUNIA
PADA : 11.11.11
HARI : ♥ JUMAAT

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

14 comments:

Fikri said...

Hehe.. yaa.. syukur sbb masih bernyawa pd tarikh ini :D

Ujang9897 said...

baguih lak entri kau ni

Miss Eiza said...

wah .. indah kan tarikh harini...nak jumpa lagi 11 11 11 , tunggu 100 thn lagi,,,

ir yien 9897 said...

Fikri :

alhamdulilah :)
cuma yien dalam keaddan kurang sihat..

ir yien 9897 said...

ujang9897 :

well... matured tak saya
wahai angah ku..hehehe

mizzkechique said...

alhamdulillah..syukur.. =)

Nyamuk Terbang said...

alhamdulillah kita smua msih bernyawa

Abg Stalker said...

hm...padat,mampat,sendattt..entry ni. ;)

ir yien 9897 said...

mizzkechique :

alhamdulilah :)

Nyamuk Terbang :

alhamdulilah yg comment ni masih idup dan sihat :)

diana said...

syukur alhamdulillah...:)

Zabid9897 said...

Yerghh.... entry kau hari ni melambangkan.... kau mmg bukan anak angkat.... sbb darah org alim mmg ada kat dalam diri kau..hahahhahahahaha

MaYa MustWany said...

suka2 je dah pilih tarikh..hihihih
lor kita sebaya la ek.

noraliza said...

alhamdulillah :)

Saddila said...

kahkahkah . syukur .
tapi . haha abg ujang woo puji entry adik sendiri . haha :))