Monday, November 21, 2011

Tengok Bola Kat Rumah Sebab Mak???

Permulaan dengan Aauuuuuuuuummmmmmmm!!
Series gugup jantung ,hati ,limpa bila tengok
serangan dari pemain Indonesia..

Yien respect Pemain Malaysia bila merampas bola,
Bagus lah Muslim,Yong,Asruddin,Ashari
"eh2 ini senarai yang henserm"hehehe
Semua nyer Hebat lah... =)

Bawah umur 23 tahun... =p

Someone jemput yien kat rumah
nak ajak tengok bola sama2
"sorry to say, i nak tengok dengan my mum"

Tak menyesal tengok kat Rumah..
Sebab my Mum Sangat kelakar ...hehehe

Mak yien tak suka tengok bola,
Sering marah Abah duk menjerit,melalak... "Abah apa kisah"
Time kami anak beranak sebuk tengok bola..
Mak yien sebuk main catur kat laptop "takda perasaan langsung"

Sampai waktu sepakan penalty..
Abah jerit2 suruh mak tengok..
Abah siap tarik tangan Mak mengadap depan2 TV.. hehehe

Sikap mak berubah tergedik2 menutup mata dengan Bantal..
sambil menjerit,melalak..
Wah Mak Tengok Bola lagi bahaya =))

Abah buat sujud syukur atas kejayaan Malaysia..
MALAYSIA BOLEH!!!!

Terlajak Perahu boleh di undur
Terlajak Bola... GOALLL !!!!!!!
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

17 comments:

L.E.L.A said...

^____^ hari ini punya topik memang bola!! ^____^ lela jauh dari keluarga..tengok dengan kawan-kawan kat luar je.. itu pun berebut seat dengan penyokong Garuda.. lps jep solat maghrib..trs lari p mamak ;P

SoLy SoLicious said...

kte nengok kt mamak mlm td..meriah kemain... lagi2 bile msia dh gol tu..heee

ir yien 9897 said...

L.E.L.A :

Pergi lepas solat magrib conform dah penuh kan kedai mamak tu...

tu yg yien tak suka.. dengan bau rokok :(

ir yien 9897 said...

Soly :

mesti tengok kat seksyen15..
untung lah student..hehehe

Saddila said...

hahaha nampak comel kot mak mcm tu , bukan gedik laa . haha

<3 MALAYSIA :)

ir yien 9897 said...

saddila :

hehehe.. yien mmg suka panggil my mum gedik :)

Phat said...

sape ada sakit jantung mmg x leh tgk game mlm tadi bahaya hehe...

bukan ujang tu abang yien ke? hehehe

ir yien 9897 said...

betul2.. mujur dpt pengesahan dr.. alhamdulilah sehat..

abg yien azfar roslan bkn ujang..hahaha

KAMIHIDUP said...

Auuuuuummmmm!!!

Finaz Jaafar said...

OMG sweet gila ayah dan mak Yien macam ni..hihi
eh tengok bola memang meng'emo'kan hati..hahahaha

GadisKasutConverse said...

keranamu..bola !! =)

ir yien 9897 said...

Finaz Jaafar :

hahaa,.. ayah yien tu yg eriuh kan keadaan my mum..hehehe :)

ir yien 9897 said...

GKC :

hahaha.. kehidupan bola :)

diana said...

heheh,..
siap sujud syukur tu..
hahahah

nik nurhidayah said...

untung lah...kite kt hostel xdpt tgk pon..juz dgr dorang jerit3..hahhah

ir yien 9897 said...

diana :

abah yien memang semanagt bola
dia nyer jerit...satu taman bole dengar,..heheh

Wanie said...

semangat nye mak yien..rumah wanie sunyi je mlm bola main tu..hehe