Saturday, August 6, 2011

Akibat Tido Time Senja Kawan Menjadi Mangsa..

Sebelum menanti waktu berbuka,
saat jarum panjang jam di dinding menjukkan tepat pada angka 5
Keadaan perot yang makin lama,makin bergendang..

Mata sudah kuyu hampir tertutup rapat,
mengelakkan tido time Asar..
aPa lagi aktiviti meng on9 semakin lancar..
Tetapi nafsu mengantuk sangat kuat dan akhir nya
yien giveup dan terus melelap kan mata..

Sebelum tidur..
last status yang di baca oleh yien pada FB kawan


berlaku sebelum tidur

 Dalam mimpi berbunyi begini.

Mira jangan tinggal kan yien mira...
Yien sayang kan mira.. Mira sahaja yang memahami yien..
Mira yien taknak hilang tampat mengadu...
MIRAA................ "sambil tersedar dari lamunan tidur di senja kala"


Lokasi di rumah mira yang ramai orang sedang membaca yasin
sangat terkejut....... tiba2 ada air mata ckit di pipi... =_=

mira & yien

sapa tak sayang kawan meh..
yien sayang semua kawan2 yang baik dengan yien
rasa nak jumpa kawan2 setiap hari =))

kenalan kat blog pun baik2 taw..muaxzzz =)
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

22 comments:

cx's said...

Grr. jgn tido lps asar. tk elok. hehe.

☀ Izzaty Hedry☀ said...

ha.. kn dh dpt mmpi pelik2...

Izzah Jalilah said...

ish2 mimpi mainan tido jer tu

Kancil 8349 said...

hahaha....akibat tidur petang...nasib tidak mengigau siang hari...hehehe

ir yien 9897 said...

hahaha..
lemah untuk berthan, akhirnya tewas tertido :)

NURUL AINI NORAZMAN said...

pngajaran jgn tido ptg lagi,.heheh

SoLy SoLicious said...

hishh... mimpi je tuh... jgn lupe ludah kiri kalau mmpi bukan2 ye.. bce doa bnyk2

kotak bulat said...

kb kan bile mgatuk sgt waktu ptg, kb layan blog. pastu tak sdar leh tertido dgn kpala still tegak..hahahah...

ir yien 9897 said...

heheh..mmg tak elok pun tido time asar.. :) huhuhu

KB : setia pada blog..haha.bagus2 :)

aiman said...

x elok tido lepas asar..

Ayie said...

apakah..?? tido punya pasal..??

=.=''

chiLleD...!! said...

adeh..engat berita sal pe td..len kali jgn tdo ptg melainkan dh ngantu tahap cipan..

Fadhilah cosmos said...

terus termasuk dalam mimpi.. hehe.

Ahmad Yasir said...

boleh bt ayat mcm tu..huhu

sifu im said...

org ckap tido tym senja cukop 40 ari leh jadi biol otak

Cahaya Mama said...

huishh,.mnakutkn je mmpi yien neh,.huhu,.lenkali jgn rjin sgt online smbil mate dh kuyu,.hehe,.

ir yien 9897 said...

sifu im : hehe.. tak sampai lagi 40 kali..hahaha

owh sorry kepada yang tertipu dengan tajuk entry :)

ir yien 9897 said...

owh sorry kepada yang tertipu dengan tajuk entry :)

EkaBukanMakcikKau said...

member kau yang mira tu cam jessica alba plak aku nengok . mata dia ahh , kim salam kat dia aku ajak buat lesbian bhahahhhaa


JUST THE WAY YOU ARE VERSI TORRES KOYA

ir yien 9897 said...

............!!!!!!!!!!!!

cheqwa said...

pasni kita tido malam sampai tengahari ok ^_^

Isteri Encek Bard said...

hihih kelako lah yien nie