Sunday, August 7, 2011

Benci Ujang 9897 yang Sangat berlagak !!!


Kepada anon-anon
ku seru dirimu join my club "Anti Blog Ujang"hahaha

Perkara pertama yang menyebab kan yien benci,
dia nyer nombor 9897 tu sama dengan yien
Sampai Abg ben pun terpengaruh dengan nombor tue

siapa kata ujang baik, meh cni jumpa yien,,
yien nak sekolah kan korang "dia jahat lah" hehehe

Sebab2 yang mengatakan dia jahat..


yien : angah tengok follower yien dah 1000 lah "sambil senyum lebar"

ujang : erk...Baper bulan ko wat blog,??

yien : Dari 4/4/2011 sampai hari nie lah, "terjah entry first yien di           
         Punca..Ak Ad Blog.... 4/4/2011 (SINI)
"

ujang: wakakakakakahahahha. "gelak sambil terkentud"
             ko dah 4 bulan buat blog baru 1000!!!
             sikit gila, kalau angah tiga bulan dah 2000 +++...."sngt berlagak"

yien : ish angah nie, mak abah tak ajar pun anak2 dia
          idup berlagak macam tu."bajet baik"

backup seorang akk ipar yang sporting

kak yana :
hah! padam muka u,apalah berlagak sangat u nie,

yien : haah, kak yana, angah nie berlagak gila...mengelabah...

kak yana : bgtw orang blog yang dia nie berlagak"lampu ijau dari akk ipar"

menyampuk si ujang

ujang : alar yien kalau buat entry tu ada ker orang baca??

yien : yerlah angah.. angah jer lah hebat....... @#$#$$%^^&%

Hah tengok berlagak tak jawapan dari ujang!!,

AWAS:
Ini hanya lah Gurau dari seorang abang yang memberi
semangat adik nyer berblog.. hahahahaha
"tapi semua dialong itu kisah benar taw... =))

Apa-apa pun thankz kepada semua yang sudi follow yien
terutama pada follower yien yang ke-1000

Thankz zul fattahKata2 dari zul :
Sebenarnya, aku buat blog ini, saja2 jew.. untuk suka2..
setelah kawan aku yg banyak mengajar aku.... "sambungan ayat nyer sila terjah pada blog dia"
Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

30 comments:

kotak bulat said...

da 1001.. hehehe...

ir yien 9897 said...

hahaha.. terlajak 1.. :)

Ini Kisah Tia said...

oooo , adik ujang .. laa , abang boleh apsal adik takbleh kan .. ce mintak tips dari abg :D

Lea IsNaw! said...

hehe tahniah la ye dh genap 1000 follower

Zul Fattah said...

woo.. Tahniah r..sampai jugak 1000 follower.. apapun, tingkatkan content blog ini, supaya lebih maju kehadapn..

Anyway..thanks yup.. ini kali pertama dapat tag macam ni..haha

||aLeaSaRa|| said...

owh sis ni adik ujang ye.jgn suka kentut macam dia tau!wah tahniah followers makin bertambah,rajin2 update n3 utk kitorg semua ye!selamat berbuka puasa!

Shawn Razaleigh said...

adik ujang upenyew. ujang pun aku tak kenal, maknenya kau lagi pupular lah. maukakaka

ir yien 9897 said...

Shawn : hahaha.. yien blogger picisan jerk :) TQ :)

J.M.R said...

ujang ujang..ngn adik sndr pon nk berlagak gk ke..hahahahahha

azie.azureEn said...

nak join! nak join anti ujang! hahahahaa *gile dengki*

ape maksud 9897 tu.. :)

SoLy SoLicious said...

terbaik r yien..tahniah ye dah sampai 1000++
keep on blogging :)
eh, nak join jugak la club tu..heeee

Ujang9897 said...

memey ar~~

bunga said...

wahhh..kira ramai tu..taniah..

ir yien 9897 said...

hahaha..
sngt menghargai orng yang sudi join club yien anti ujang..
thankz yerh..huhuhu :)

ir yien 9897 said...

ujang :

wah abg besar dah sampai...hehehehe

H.J said...

auh..blog adik ujang upenyer..haha

mynameismy said...

haha siot tul abang sorang nih..

tahniah yien!!!! keep it up!;)

AnAk dEneSor said...

congrat da 1000 da follower=p

pinky said...

TAHNIAH...

ir yien 9897 said...

Thankz all :)

cheqwa said...

hahaha..cumel je yien kena buli dgn ujang.. ;)
tahniah yien,rajin blogging memang akan menaikkan follower hingga tahap tu..kekekeke ^_^

selendang merah said...

wah taniah yien...semoga makin ramai lagi...selendang gak yg sikit..huaaaaaaa

ila said...

ehhh,adk bro ujang la

Far8 budak baik said...

ujang mmg suka kentut pun
hahahahaha..

izfanora said...

ujg mmg belagak.. :P

Isteri Encek Bard said...

tahniah dik,.....

~syue syada~ said...

hoyeayy da dpt komen..

haa, kan da ckp, yien lg terer! jap je da 1000 .. homaiii >.<

Finaz Jaafar said...

hebat yien taw..kte da blog dkt nk setahun, tak ramai pn baca blog kte..:')

ir yien 9897 said...

terima kasih semua :)

ir yien 9897 said...

syue :

follower kita sama bnyk :)