Thursday, August 11, 2011

Tragedi Accident Bertukar Menjadi Cinta

Doa-doa lah yerh supaya tiada accident berlaku pada pasangan kita
Punca kalau Terbelaku nyer accident ni pada pasangan kita
dengan wanita Ayu,Tak kira
Tomboy,Gedik & Lemah Lembut..

Dengan perempuan Tomboy :

Woi..buta ker... Suka-suka jer nak langgar orang,
aku tumbuk ko karang....
Si pasangan kita pun berdendam, dan mencari dia utk kali ke-dua..
Konon nak balas dendam... then bila nmpak air mata wanita
TERUS CAIR..
mula lah percintaan SMS.!!!!


Dengan Perempuan gedik :


Aduh sakit lah awak... Habis kotor baju saya..
"Sambil melentik2 kan badan kerengga dia"
Awak tolong lah angkat kan saya, kaki saya sakit..
Bermula lah aksi pelok memelok.,,konon menolong
"sambil menyelam minum air"
mula lah percintaan SMS.!!!

Dengan Perempuan yang Lembut :
Eh, sakit nyer...Takpa lah maybe awak tak sengaja..
Saya minta maaf,salah saya juga tak pandang depan...
"sambil mengeluarkan senyuman di hiasi Lesung pipit"
mula lah percintaan SMS .!!!!


Jangan sesekali mengucapkan selamat tinggal jika
kamu masih mau mencoba.
Jangan sesekali menyerah jika kamu masih merasa sanggup.
Jangan sesekali mengatakan kamu tidak mencintainya lagi,
jika kamu masih tidak dapat melupakannya.

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

33 comments:

ejulz said...

waaaa.. ngah bercinta sms ke..? heHe

Afikah Aziz said...

klu xnk cube leh la kan ucap selamat tinggal hehe :P

UyaRayza said...

nice one hehehehe...uya punye detik yg kisah 1st tue hehehe..eh tomboy ke saya?

ir yien 9897 said...

ejulz.. : ini takut berlaku curang dia antara pasangan lain,,,...

ir yien 9897 said...

UyaRayza : wah comel nyer kalau uya jd tomboy dulu,skarang dah nk khawin ..congrate.. :)

ZWAN SABRI said...

wah! ni mesti sebab pengaruh drama nii.. HAHA


MySuaraBlog: Bible Di Link Blog Anda

muhamadsufian89 said...

wahaha. sampai macam ni sekali fikir. mana ada org mintak nak eksiden la. hehe

Far8 budak baik said...

perghhhh jiwang gile kau kn...
tpai pempuan tomboi tu..
klo dah nangis..aku pun cair..
seyes touchrd time tu..
hahahaha

SoLy SoLicious said...

eeii... tak tahan..hahahaha.....SMS kemain...

asamasin said...

jangan kau ucap selamat tinggal..jangan kau ucap selamat tinggal..kepada ku...!!

ir yien 9897 said...

zwan sabri :

hahaha
salah satu drama KASIH ALIA :)

ir yien 9897 said...

muahamadsufian89 :

yerp itu di nama kan doa,dan tawakal.. :)

Bob Merley said...

cinta SMS? hahaha. skrg org main twitter daaa

ir yien 9897 said...

fari8 : hahaha
kebanyakkan laki mmg cair dgn air mata perempuan...."bahaya"

Bob Merley :

hahaha..cinta twter lah di namakan :)

cheqwa said...

ehem ehem...yien nih tengah angau keeer? :p

aiman said...

hehe.. angaukah?

aiman said...

hehe.. angaukah?

ir yien 9897 said...

Amran... : nie bukan angau lah.
ini langkah berjaga2....

haip...jgn pkir bukan2..

AnAk dEneSor said...

yea ske2.hihi

izfanora said...

cinta sms kah? tipu jer tue.. huhu..

tamlegend said...

tak pernah accident...harap gak nak accident dgn gugurl2...balik2 accident tersadung kaki sendiri adalah...

kotak bulat said...

semuanya jdi cinta sms ek? hehehe

Ubi Kentang said...

Percintaan perempuan kaya or sombong xde ke? hikhik

ir yien 9897 said...

K.B :
SEMUANYA BERMULA DGN SMS ,,

ir yien 9897 said...

Ubi kentang :

idea yg baik..nnti yien amik ilham yerh..hhuhi

H.J said...

tuan belog plak yang macam mana?haha

SoLy SoLicious said...

yien, nnti dtg la amik dodol kt belog soly eh...:)

liyana said...

haha..nice...
boleh pkai

Asyila Zainuddin said...

camne kalo pempuan plak ter-eksdien dgn laki.. ngee.. same je kot kn?

wK said...

Lau cmtue la cunnya awek tomboi, wK pun nak xxcident ! haha

Khairul Amry Mohamad Puad said...

kalau tengah bercouple jangan gatal2 nak test yang baru..hehehehe

ir yien 9897 said...

H.J : hehehe
rahsia.. :)

S.s : Wah hadiah doodle utk yien..thankz yerh..terharu.. :)

Abang Stalker said...

haha..sume2 da pnh lalui. :)


-sbb sygkn seseorg,abg ucapkn slmt tgl kt dia.rs cm bodo plk ;(