Wednesday, August 17, 2011

PASSWORD..!!!

Setelah 21 tahun"tipu" yien menjalan kan
Soal selidik tentang couple monyet vs couple ikhlas
Tentang isu Password laman sosial..
Seperti FaceBook,Myspace,Twiter dan Blog

Agak-agak nyer antara lelaki dan perempuan..
Siapa yang lembut hati VS lurus bendul yang akan
memberi password pada pasangan couple !!??

Haish baru bercinta, belum ada ikatan khawin lagi..
Tak yah lah hak peribadi pun nak kasi..

Juara Jantina yang akan memberi Password
/
/
/
/
/
/
/
roy,meng,mat,bob,dan musuh ketad yien paat
Dan ada jawapan kenapa bukan kaum perempuan yang tak beri Password kat pasangan Couple mereka..

Jawapan nyer :
Msti lah lelaki yang akan mula ngorat dulu , bukan perempuan yang akan mengorat dulu, so thats y kalau pompuan bukak msg dari Fb lelaki, takda msg yang mengatal akan sampai dulu, cuba kalau lelaki yang bukak msg perempuan offcouse lah ada jer msg dari lelaki masuk nak ngorat...

Tapi : Bab account bank, mesti pompuan yang bagi password kan

Terima K♥sih Melih♥t dan Memb♥c♥ Blog ir yien

11 comments:

muhamadsufian89 said...

tapi rasanya kalau couple ni mesti pempuan yg akan mintak password laki tu. sebab kawan kat u awek dia buat camtu. hehe


http://muhamadsufian89.blogspot.com/2011/08/belajar-loghat-nogori-part-2.html

ir yien 9897 said...

mesti lah.. then bila laki tu minta kat pimpuan pula..pompuan mesti tak kasi..hehehee

Mohd Hazwan Hashim said...

eh, for me mcm pompuan je selalu bg .. konon setia la . puihh !!! kdg ada ja lelaki .. boleh dikata kan sama dengan ja ..gua menci oh cam ni . hahaha

Cik Bell said...

yang bell penah nampak.mmg biasanya lelaki yang mintak password pompuan dlu.yesss~!

ezzu said...

tp setakat yg ezzu dgr cter dari kwn2 ezzu yg pernah couple...perempuan yg bg dulu..hehehee

aiman said...

stakat dgr ni..pompuan bg pasword..

Ujang9897 said...

utk bacaan remaja..dh kawin akan ckp
"budak2" hahahah

Luqeem™ said...

laki yg bg paswod..sbb ppuan lbih kpd queen control bila dah berkapel ni..hee

chiLleD...!! said...

mesti lelaki yang bg pssword tanpa dipinta..hehe

Cik Domo said...

tak tahu nak ckp spe kasi lu..

<-- tak de pengalaman!
ok bai! XD

aizamia3 said...

biasa en. suami yang bagi password sbb ai yang mintak.. hikhikhik.. nak2 pulak kalau melibatkan bank..